Carane mbusak swara saka video ing Mac

mbusak swara saka video ing Mac

Nalika nerangake nuduhake video, gumantung saka isine, kita bakal kasengsem mbusak audio. Kita uga bisa ndeleng kabutuhan kasebut nalika nyunting video saka Mac kanggo nambah dubbing, musik latar mburi ...

Preduli saka alesan sing pengin mbusak swara saka video ing Mac, ing artikel iki kita bakal nuduhake sampeyan carane nindakake. Kanggo nindakake proses iki, kita bisa nggunakake aplikasi gratis lan mbayar.

iMovie

Mbusak audio saka video nganggo iMovie

iMovie, kaya sing sampeyan ngerti, yaiku aplikasi edit video gratis Apple kasedhiya kanggo kabeh pangguna iOS lan macOS. Iku kaya Mini Final Cut Pro, piranti lunak panyuntingan profesional Apple sing regane luwih saka 300 euro.

Kanthi iMovie, kita ora mung bisa nggawe video sing apik banget, nggunakake template, transisi kabeh jinis, muter latar mburi ijo utawa biru kanggo ngganti karo gambar liyane, nanging uga ngidini kita mbusak swara saka video apa wae.

Yen sadurunge wis nggarap program editing video, sampeyan bakal bisa mriksa carane operasi iMovie banget padha, kanthi garis wektu sing ngidini kita nemtokake urutan video, trek audio sing diputer ...

Video sing nggabungake audione dhewe kalebu ing njero, a baris ijo sing nuduhake kita tingkat swara trek sing. Kanthi gawan, swara dimainake kanthi 100%, yaiku volume sing padha karo sing direkam.

Yen kita pengin ngurangi volume kita kudu nyelehake mouse ing garis kasebut lan mudhunake nganti sampeyan nemokake level volume sing cocog. Nanging yen sing dikarepake yaiku ngilangi kabeh, kita kudu ngedhunake garis kasebut nganti level volume nol.

Sawise kita ngedhunake volume video utawa fragmen video dadi nol, kita kudu nyimpen proyek kasebut lan ngekspor menyang format sing dikarepake supaya kita bisa nuduhake mengko.

Yen sampeyan pengin mbusak audio kasebut saka video sing bakal dadi bagéan saka liyane, sampeyan ora perlu mbusak kanthi mandiri, amarga sampeyan bisa nindakake ing garis wektu video kasebut, amarga trek audio kabeh video kasebut independen, yaiku, kita bisa ngunggahake, nyuda utawa mbusak audio miturut kabutuhan tanpa mengaruhi video liyane.

Sampeyan bisa download iMovie gratis kanggo macOS liwat link iki.

iMovie (Link AppStore)
iMoviefree

VLC

VLC

VLC minangka pamuter video paling apik sing kasedhiya ing pasar lan nalika aku ngomong sing paling apik, maksudku sing paling apik, dudu salah siji sing paling apik. Antarmuka kuna aside, VLC punika a pamuter kompatibel karo saben siji saka video lan format audio ing pasar.

Kajaba iku, iku open source, supaya kita ora kudu nglampahi euro siji ing aplikasi iki kanggo ngakses kabeh fungsi. Proyek iki dikelola adhedhasar sumbangan saka pangguna. lan kasedhiya kanggo kabeh sistem operasi sampeyan bisa mbayangno.

VLC ora mung pamuter video Fantastic, nanging uga kalebu sawetara fitur tambahan kayata kemampuan kanggo download video YouTube, nyinkronake audio lan video (nalika iki ora pindhah tangan ing tangan) lan malah kamungkinan saka mbusak audio saka video.

para mbusak audio saka video Kanthi aplikasi VLC, kita kudu nindakake langkah-langkah sing daktuduhake ing ngisor iki:

  • Sawise mbukak aplikasi VLC, kita kudu kita milih video kasebut sing arep dibusak audio.
  • Sabanjure, klik ing Piranti - Preferensi.
  • Ing bagean Preferensi, kita pindhah menyang Audio. Ing pojok kiwa ngisor, klik ing Todo.
  • Banjur ing kothak telusuran kita nulis Aktifake audio.
  • Ing kolom tengen, kita mbusak centhang ing kothak Ngaktifake audio.
  • Pungkasan, kita klik ing tombol kasebut Ngirit pangowahan sing wis diowahi.

Sampeyan bisa download VLC gratis kanggo macOS liwat link iki

Avidemux

Avidemux

Aplikasi liyane sing gratis lan mbukak sumber sing luar biasa sing ngidini kita digunakake ing editing video yaiku Avidemux, aplikasi sing wis ing pasar kanggo sawetara taun lan sing, mesthi, sampeyan wis krungu bab iku, paling sing paling veteran, wiwit digunakake ajeg nalika kita duwe masalah karo sinkronisasi audio lan video.

Nanging saliyane ngidini kita nyinkronake audio lan video, aplikasi kasebut uga ngidini kita mbusak trek audio rampung saka video. Kanggo mbusak trek audio saka video nganggo Avidemux, kita kudu nindakake langkah-langkah sing daktuduhake ing ngisor iki:

  • Pisanan, kita mbukak aplikasi lan kita mbukak video sing arep dibusak audio.
  • Sabanjure, ing kolom sisih kiwa, ing bagean kasebut Output audio, klik ing menu gulung mudhun banjur pilih ora ana (ora ana ing basa Inggris).
  • Pungkasan, kita klik ing Menu file banjur pilih Simpen.

Sampeyan bisa download Avidex gratis kanggo macOS liwat link iki

Motong lucu

Mbusak audio saka video

Minangka taun kepungkur, iMovie wis tambah syarat minimal Supaya bisa mlaku ing macOS lan saiki versi sing paling murah sing didhukung yaiku macOS 11.5.1 Big Sur.

Yen tim sampeyan ora kompatibel karo iMovie, lan sampeyan pengin ngowahi video kanthi cara sing gampang, saliyane duwe pilihan kanggo mbusak audio saka video kasebut, sampeyan kudu nyoba Cute Cut, aplikasi sing bisa didownload kanthi gratis ing Mac App Store lan iku ora kalebu sembarang jinis tuku ing-app.

Operasi aplikasi iki padha karo program editing video liyane. Kanggo mbusak audio saka video, kita kudu nambahake menyang garis wektu lan, ing kolom sisih tengen, ing bagean Swara, mudhunake volume kanthi minimal.

Motong lucu kompatibel minangka OX 10.9, versi sing diluncurake ing pasar ing taun 1999, yaiku, kompatibel karo Mac apa wae wiwit taun kasebut.

Sampeyan bisa download Cute Cut gratis kanggo macOS liwat link iki.

Cute CUT - Movie Maker (Link AppStore)
Cute CUT - Movie Makerfree

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)