Diskon meh 100 euro kanggo tuku MacBook Air M1

Kothak MacBook Air

Lan yen sampeyan wingi nuduhake karo sampeyan kabeh tawaran menarik babagan pilihan kanggo tuku Apple Watch Series 6Dina iki kita pengin nuduhake salah sawijining tawaran menarik sing ditemokake ing toko online Amazon. Babagan kabeh MacBook Air kanthi prosesor M1 apa wis diskon ora liya lan ora kurang saka 96 euro babagan rega resmi ing toko Apple.

Kayane mung sethithik dhuwit diskon nalika arep nyawisake gaji saben wulan kanggo akeh wong kerja ing komputer, nanging jinis diskon iki ora asring banget lan kita kudu njupuk kauntungan saka dheweke.

Tuku ing kene MacBook Air kanthi prosesor M1 kanthi diskon meh 10%

Kita kabeh wis ngerti rincian MacBook Air anyar Apple kanthi prosesor adhedhasar ARM lan diskon iki kanggo model warna abu-abu. Spesifikasi liyane utawa peralatan sing paling apik yaiku 8 GB RAM, 256 GB SSD otonomi nganti 18 jam utawa Delapan-inti CPU sing nawakake kinerja nganti 3,5 kaping luwih dhuwur tinimbang model sadurunge. 

Secara logis, rega kanggo MacBook Air iki ora mesthi aktif dadi bisa dadi wektu sing tepat yen sampeyan pengin pindhah menyang Mac anyar iki. Ora akeh sing bisa dingerteni babagan rega peralatan iki Amazon nyimpen utawa babagan spesifikasi lan kinerja sing padha sing durung dikandhani. Tanpa ragu-ragu minangka salah sawijining MacBook Air paling apik ing kabeh wektu, lan saiki sampeyan bisa entuk rega diskon iki liwat sing resmi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.