Meh 5.000 milyar sing diinvestasikan dening Apple ing energi ijo wis lunas

Apple wis nandur modal akeh dhuwit kanggo energi terbarukan

Apple, kita kabeh ngerti manawa luwih saka perusahaan. Proyek sing didol saka adol piranti teknologi cukup akeh lan beda karo tujuwane. Kita jelas babagan tujuan Apple. Privasi, pertahanan saka hak minoritas  mesthine investasi ing energi terbarukan. Iki minangka perusahaan sing pengin menehi tandha ing bumi, nanging ora ana ing iklim. Perusahaan saiki wis nandur modhal meh 5.000 yuta kanggo ngowahi samubarang.

Meh 50000 milyar yaiku apa sing diinvestasikan Apple supaya ora nilar tilas polusi ing jagad iki

Apple nggunakake renewable energies. Kita wis ngerti akeh karya sing ditindakake ing babagan iki. Loro-lorone ing Taman Apple, manawa wis dibangun 100% nggunakake jinis energi bersih iki, amarga ing proses manufaktur piranti kasebut dicoba lan bisa digunakake ora nggunakake unsur polusi. Kajaba iku, mesin modern banget digunakake supaya bisa nglucuti piranti sing wis ana lan bisa daur ulang meh kabeh.

Kabeh proyek kasebut mung minangka pucuk gunung es. Kaya, sing paling penting utawa paling gedhe ora katon. Perusahaan California wis nandur modal akeh dhuwit ing proyek ijo supaya bisa menehi tandha ing planet iki, nanging dudu jejak sing bisa ngrusak utawa ora bisa dibalekake. Dheweke pengin wong liya sinau saka dheweke, dheweke pengin energi sing resik dadi aset utama sampeyan.

Taun kepungkur, Apple dibiayai luwih saka 17 proyek, asil nyuda meh 1 yuta metrik ton emisi karbon sacara global, padha karo njupuk 200.000 mobil saka dalan, miturut Apple. Lisa Jackson, wakil presiden lingkungan, kebijakan lan inisiatif sosial Apple, ujar manawa perusahaan kasebut darmabakti kanggo golek investasi kanggo ningkatake energi bersih.

Kita kabeh duwe tanggung jawab kanggo nindakake kabeh sing bisa ditindakake kanggo nglawan pengaruh saka perubahan iklim, lan investasi $ 4.700 milyar saka hasil penjualan Green Bond minangka pendorong penting ing upaya kita. Minangka pilihan pungkasan, energi resik iku bisnis sing apik.

Saliyane investasi ing energi bersih, Apple uga nyedhiyakake dana $ 2.800 milyar kanggo riset lan dana proyek anyar sing "ndhukung desain lan rekayasa rendah karbon, efisiensi energi, energi terbarukan, mitigasi karbon, lan penghapusan karbon." Investasi kasebut nambah komitmen Apple taun kepungkur dadi netral karbon liwat bisnis sampeyan ing 2030.

Laporan Green Bond paling anyar rinci babagan kabeh sing wis ditindakake Apple ing planet iki

Ing laporan dampak Green Bond 2020, Apple wis ngrancang proyek energi paling anyar sing ora mung nguntungake perusahaan, nanging nambah komunitas lokal ing sawetara kasus. Proyek Apple, yen wis rampung, bakal ngasilake 1,2 gigawatt energi terbarukan sacara global. Ing taun pungkasan, Apple nggawa 350 megawatt energi terbarukan kanthi online ing Nevada, Illinois, Virginia lan Denmark.

Ing Nevada, Situs 180 hektar Apple sing dununge ing Reno Tech Park saiki nyedhiyakake pusat data ing Nevada. Situs kasebut nyedhiyakake kekuwatan 50 megawatt, lan Apple saiki duwe telung fasilitas ing Nevada, ngasilake 270 megawatt.

Uga duwe peternakan angin ing pinggiran Chicago. Dheweke dadi sumber Apple kanggo tuku 112 megawatt. Ing Fredericksburg, Virginia, Apple makarya karo Etsy, Akamai, lan SwissRE kanggo nyengkuyung pangembangan proyek fotovoltaik surya sing ngasilake 165 megawatt tenaga.

Kabeh iki nggawe perusahaan dadi panutan. Iki nuduhake manawa panggunaan teknologi ora cocog karo lingkungan sing resik lan sehat. Apple dadi pathokan. Yen kabeh wong nggawe model sing padha, mesthine jagad iki bakal dadi papan sing luwih trep kanggo urip tanpa kudu kuatir tingkat polusi sing mbebayani banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.