Minic, game kaya Zelda, gratis kanggo wektu winates

Minik

Sawise maneh, kita kudu ngomong babagan judhul sing bisa didownload kanthi gratis liwat Epic Games Store, game sing Regane regane 9,99 euro, nanging kita bisa ndownload kanthi gratis nganti Kamis tanggal 12 Agustus jam 16:59 sore, wektu semenanjung.

Minit, petualangan sing memikat ngelingake judhul Zelda klasik, nggawe konsep iki paling ekstrem kanthi kreatif matesi petualangan sampeyan kanthi interval 60 detik.

Minik

Tujuan utama kita yaiku njelajah jagad monokrom sing apik banget nalika nglawan mungsuh, ngrampungake teka-teki lan ngrampungake misi, kanthi watesan wektu otomatis diwiwiti nalika njupuk pedhang sing dikutuk.

Wiwit saiki, sampeyan bakal kepepet ing loop pati tanpa wates saben menit. Sanajan iki katon cemas lan kesel, kecanduan nalika sampeyan nyetel irama kanggo mupangatake wektu sing cekak.

Amarga fokus ing kemajuan sing tetep, Minit arang banget frustasi. Kaping pisanan, macem-macem alangan mbatesi pilihan sampeyan, nanging nalika nglumpukake obyek kanggo ngatasi, sampeyan bisa nggoleki luwih akeh: mbanyoni bisa mateni geni, sawetara sirip ngidini kita nglangi ...

Kita ora bakal kelangan obyek nalika mati. Objek ditemokake kanthi ngrampungake misi kayata ngewangi tamu hotel sing ilang saka kahanan sing ora aman, ngalahake mungsuh kayata klompok mungsuh sing nyamar dadi tanduran, lelungan ing jagad ...

Kabeh teks Minik yaiku diterjemahake menyang basa Spanyol, mbutuhake OS X 10.9 utawa luwih anyar, prosesor Intel Pentium D830, RAM 1 GB lan kertu grafis kanthi memori 256 MB. Yen sampeyan seneng judhul iki, sampeyan kudu ngerti uga kasedhiya kanggo iPhone lan iPad ing App Store kanthi rega 5,49 euro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)