Miturut Gurman, iMac sing dirancang ulang lan mini Mac bakal teka ing taun 2022

Limang dina wis kliwat Apple ngeculake anyar MacBook Pro lan piranti liyane. Sawetara laptop sing bakal nyenengake pangguna amarga chip M1 Pro lan Max sing anyar. Limang dina mengko, kita duwe desas-desus pertama babagan piranti sing ora ditemokake ing acara kasebut dina Senin: Mac mini lan iMac. Jarene bakal teka taun ngarep.

Miturut Mark Gurman saka Bloomberg ing blog dhewe, nyatakake yen taun ngarep kita bakal weruh kedatangan model Mac mini lan iMac anyar. Nanging taun iki Apple wis kawujud. Pancen taun kepungkur perusahaan Amerika ngluncurake telung acara, loro sing ditindakake banget. Nanging, iki kedadeyan amarga telat ing bahan sawetara piranti amarga COVID-19. Taun iki samubarang beda lan Mung ana rong acara iki sing wis kita deleng.

Kanthi cara iki, remodeling iPad Pro lan komputer desktop, iMac lan Mac mini kudu ngenteni nganti taun ngarep. Iku bakal ing 2022 nalika kita bisa ndeleng iMac anyar karo prosesor M1 saiki. Ing kasus iki, bisa uga M1 Pro Kab utawa M1 Max, nanging mesthi meh mokal kanggo ndeleng komputer anyar wis karo M1 lan akeh kurang karo Intel. Pramila malah Gurman wani prédhiksi manawa MacBook Air sabanjure uga bakal teka karo prosesor Apple Silicon lan chip generasi sabanjure.

Wong ganteng pribadi yen Apple miwiti Mac mini anyar, padha bakal dadi warni minangka iMac saiki.

Aku ora nyangka acara kaping telu ing taun iki utawa wara-wara utama liyane. Apple nganakake telung acara taun kepungkur amarga Covid-19 nyebabake telat lan ngganggu tanggalan. Yen Apple duwe luwih akeh Mac sing bakal diluncurake taun iki, mesthi diumumake minggu kepungkur, sanajan dheweke ora bakal ngirim nganti pungkasan taun iki. Ora ana bahan liyane sing isih ana ing peta dalan sing wis siyap kanggo 2021.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)