Miturut Kuo, MacBook Air kanthi layar Mini-LED 13 inci bakal ana ing pertengahan 2022

Akeh gosip sing kedadeyan ing pirang-pirang dina gegayutan karo MacBook anyar sing bisa ditampilake Apple ing taun iki. Saiki analis hebat Kuo negesake manawa MacBook Air generasi sabanjure bakal ditampilake ing pertengahan 2022 kanthi layar Mini-LED 13,3 inci.

Kuo wis ujar ing cathetan investor liyane manawa Apple nggarap MacBook Air anyar sing dirancang ulang taun 2022, nanging ora nemtokake jadwal. Saiki Kuo negesake manawa laptop sing dikabarake iki bakal resmi diluncurake ing pertengahan 2022, sing bisa nuduhake peluncuran April kayata iMac 2021 utawa malah WWDC ing wulan Juni. Analis kasebut uga negesake cathetan sadurunge babagan tampilan Mini-LED sing bakal teka ing MacBook Air, nanging wektu iki Kuo ujar manawa bakal nampilake layar 13,3 inci.

Iki nuduhake manawa ana teknologi anyar, layar bakal tetep ukurane padha karo generasi saiki. Apple dikabarake nggunakake layar 14 inci kanggo MacBook Pro anyar, nanging kayane perusahaan bakal njaga. kanggo laptop sing luwih larang.

MacBook Air anyar uga bakal nampilake chip Apple Silicon sing dianyari. Awal wulan iki, ana bocor ngandhakake manawa MacBook Air anyar bakal dadi Mac pertama nganggo chip M2, lan Pro sing bakal dikenalake ing taun iki bakal kasedhiya karo M1X, versi M1 sing luwih apik kanthi grafis sing luwih apik.

Kita mung kudu ngerti manawa model anyar kasebut bakal diluncurake kanthi opsi warna-warna kaya iMac sing diluncurake ing pasar sawetara wulan kepungkur. Kita kudu ngenteni Coba deleng manawa desas desus iki dikonfirmasi, ora ana sing kudu dingerteni kanthi temenan, paling ora kanggo taun iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.