Apple Music wis duwe 30 yuta pelanggan

Layanan streaming musik Apple tetep ora bisa dicegah, uga Spotify, sing saiki duwe luwih saka 60 yuta pelanggan. Miturut wawancara sing diwenehake Jimmy Lovine menyang publikasi Billboard, Apple Music saya akeh tuwuh sajrone telung wulan kepungkur lan saiki duwe basis pangguna 30 yuta.

Ing konferensi pungkasan kanggo pangembang, wong-wong saka Cupertino maneh njupuk kauntungan saka acara kasebut kanggo ngumumake manawa ing tanggal kasebut dheweke duwe 27 yuta pelanggan. Telung setengah wulan mengko wis ngluwihi alangan 30 taun, peringkat mung setengah saka akeh pelanggan minangka Spotify, raja musik sing ora dibantah streaming ing saindenging jagad.

Ora ana sing regejegan manawa Lovine minangka penyayang musik, nyatane dheweke minangka salah sawijining pendiri Beats Music, nanging dheweke ngakoni yen nambah pelanggan anyar, ngeculake album eksklusif lan ngrusak kabeh rekaman ing sektor iki, ora cukup supaya layanan musik streaming Apple ing pasar:

Aku nganggep kita ana ing papan sing bener, kita duwe wong sing bener lan polah sing bener ora kanggo ngrampungake apa sing ana saiki. Mung amarga kita entuk jutaan pelanggan lan ngembangake katalog sing kasedhiya dudu trik. Ora bakal tahan.

Kayane streaming ora cukup. Aku ora setuju manawa kabeh bakal mlaku kanthi apik [amarga] amarga Apple wis mlebu streaming lan nomer kasebut bakal tuwuh amarga alesan kasebut. Deleng katalog: masalah sawetara wektu sadurunge taun 60-an dadi 50-an lan 50-an dadi 40-an. Wong sing ngrungokake 60-an bakal mati - aku kalebu salah sawijining. Urip terus-terusan. Dadi, sampeyan kudu nulungi para seniman nggawe prekara-prekara anyar sing ora bisa ditindakake dhewe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.