Nalika tuku Mac: Fusion Drive utawa SSD?

SSD

Salah sawijining keraguan nalika tuku Mac biasane milih antarane disk SSD utawa milih Sato Fusion Drive, utawa apa sing padha: Kacepetan maksimal kanthi biaya ruang sithik utawa hibrida ing antarane kecepetan drive solid state lan kapasitas hard drive tradisional.

SSD minangka pilihan sampeyan yen ...

Yen sampeyan nggoleki kacepetan akses maksimum menyang file kanthi SSD, sampeyan bisa tekan kacepetan sing wates ing GB / s -Miturut Mac lan konfigurasi-, sanajan sing normal yaiku gerakane antarane 500 lan 800 Mb / s. Kita ngomong babagan kacepetan sing murup, cocog kanggo mbukak negatip digital RAW sing gedhe ing Lightroom utawa mbukak macem-macem file video tanpa ngenteni kepiye gedhene file kasebut. Kanthi ngilangi bagean mekanik, wektu akses dikurangi kanthi drastis kanggo menehi kesan yen ora ana.

Fusion Drive sampeyan seneng yen ...

Yen sampeyan ora pengin kelangan akses cepet menyang file nanging butuh kapasitas luwih akeh tinimbang sing biasane ditemokake ing SSD, sampeyan kudu golek Fusion Drive, sing ora mung hibrida bagean SSD lan bagean hard disk konvensional Thanks kanggo jumlah kasebut, Apple ngoptimalake OS X kanthi otomatis nyelehake file sing paling kita gunakake ing memori padhet, dene sing paling sithik digunakake utawa sing bisa duwe akses luwih alon menyang HDD. Kanggo pangguna sing ora mbutuhake performa maksimal, bisa uga luwih becik amarga menehi papan luwih akeh tinimbang rega SSD sing padha tanpa ngilangi transfer transfer lan akses cepet. Mesthine, nalika ngisi disk, rasa alon bakal katon jelas.

kesimpulan

Minangka pendapat pribadi murni, aku Aku golek panyimpenan SSD murni kanggo kacepetan lan kehandalan, kanthi asumsi manawa dibutuhake papan sing luwih akeh, mesthi ana pilihan kanggo tuku Thunderbolt eksternal utawa USB 3.0 disk.

Nanging Fusion Drive uga a pilihan sing apik banget amarga fleksibilitas lan manajemen sing apik banget sing digawe Apple saka kombinasi kaloro jinis disk kasebut, mula pungkasane pilihan gumantung karo tugas sing bakal ditindakake karo Mac lan pilihan antarane kinerja lan kapasitas.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jhoan Madinah ngandika

    Aku duwe keraguan sing padha lan aku kepengin menyang unit sing solid, kenapa? Aku ora ngerti yen aku ora bisa ngatur file sing mlebu ing saben disk, lan malah luwih elek, yen unit padhet wis kebak, mula ora bakal ana maneh. kosong, banjur Fusion Driveku, bakal dadi disk normal

  2.   Rene ngandika

    Fusion drive kaya gropyokan 0, yaiku yen disk rusak sampeyan bakal ilang kabeh.

  3.   José ngandika

    "Yen drive solid wis kebak, mula ora bisa dikosongake, banjur Fusion Drive saya bakal dadi disk normal"
    Ora bener.
    SSD bisa digunakake kaya cache. Ing SSD, sistem kasebut ninggalake file sing paling akeh digunakake, lan sing paling ora digunakake pindhah menyang HDD. Kabeh kanthi otomatis.
    Pilihan sing apik yaiku ora kudu kuwatir ing endi sampeyan ninggalake file, kabeh otomatis (Gaya Apple banget),