Apple nganyari BootCamp kanggo macem-macem model Mac

Bootcamp-Windows8

Apple mung nganyari versi Bootcamp dadi 5.1 nanging ing rong versi beda sing biasane beda karo tim sing diarahake.

Versi pisanan bakal kasedhiya mbangun 5.1.5621 lan bakal fokus utamane ing kabeh tim sadurunge sing muncul ing pungkasan taun 2013, ing sisih liya versi liya wis diterbitake karo mbangun 5.1.5640, sing dimaksudake kanggo sisa tim wiwit pungkasan taun 2013 lan sabanjure.

Pandhuan kanggo ndownload lan instalasi sing bener bisa ditemokake ing Kaca resmi Apple. File download yaiku file .zip dadi kita bakal klik kaping pindho kanggo mbukak zip, yen ora unzip kanthi otomatis.

  • Klik kaping pindho ing folder Boot Camp5.
  • Salin kabeh konten file zip menyang root flash drive USB utawa hard drive sing diformat nganggo sistem file FAT
  • Nalika mbukak Windows, temokake folder Boot Camp ing media USB sing digawe ing langkah 3 banjur klik kaping pindho kanggo mbukak.
  • Klik kaping pindho kanggo miwiti instalasi piranti lunak BootCamp.
  • Yen dijaluk ngidini pangowahan, klik Ya banjur tututi pandhuan ing layar.
  • Instalasi bisa mbutuhake sawetara menit. Aja ngganggu proses instalasi. Yen instalasi wis rampung, klik Rampung ing dialog sing katon.
  • Dialog urip maneh sistem katon. Klik Ya kanggo ngrampungake instalasi.

Kanthi instruksi sederhana iki, kita wis bisa nginstal versi paling anyar sing, miturut apa sing wis dakuji, kayane bisa ngatasi masalah padhang otomatis ing Windows. ditambah koreksi suntingan liyane.

Informasi luwih lengkap - Instal Windows 8 nganggo Bootcamp ing Mac (III): Instalasi Windows

Download - BootCamp 5.1.5621 / BootCamp 5.1.5640

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Juan Manuel ngandika

    Sugeng enjing, aku nyoba nginstal Windows 7 ing Mac, nganti saiki aku wis bisa nggawe partisi lan miwiti proses instalasi Windows, masalahe aku yaiku ora ndeteksi mouse lan keyboard, uga Mac utawa liyane sing disambungake karo USB.
    Apa ana wong sing nulungi aku.

    Greetings.

  2.   hgffdnmfdfghgf ngandika

    coba instal versi lawas saka windows banjur nganyari

  3.   Ocniel Hernández Estrada ngandika

    Aku duwe MacBook Pro 13-INCH 2012, lan aku butuh kampus boot sing kompatibel. CAMP BOOT 5.1.5640 ORA NGGAMAK

    ocniel.h.80@gmail.com