Cara ngobong CD ing Mac, macOS Sierra betas, CarPlay, lan liya-liyane. Paling minggu ing SoydeMac

soydemac1v2

Kita wis duwe dina Minggu ing wulan Agustus sing panas lan apik iki sing bakal kita deleng Sorotan minggu ing aku saka Mac. Sejatine yaiku sanajan "wulan santai lan tenang" ing babagan perusahaan, nanging akeh umume. Babagan publikasi ing web, sampeyan bisa ngerti manawa kita isih saiki isih ana ing sikil jurang, nanging kabukten iramae rada mudhun. Kita nambah energi kanggo miwiti wulan September kanthi rutinitas postingan saben dinane, nanging ora nglirwakake warta lan tutorial, mula ayo ngrampungake.

Kanggo miwiti dina iki ayo padha ndeleng kepiye gampang ngobong CD utawa DVD karo Mac kita. Sawise Apple ngilangi sing maca saka Macs, sethithik pangguna biasane mandheg ngobong CD kanggo pindhah menyang USB, drive eksternal, lsp. nanging ora nate lara ati yen ndeleng cara ngobong CD.

Desktop Mac OS Sierra

Warta ing ngisor iki ana gandhengane karo peluncuran sing beda versi beta saka Apple OS. Ing kasus iki, ing macOS Sierra beta kaping papat kanggo pangembang lan pangguna sing ana gandhengane karo program beta.

Sithik-sithik Apple CarPlay lagi maju lan merek liyane sing nggabungake ing macem-macem rentang mobil. Saiki wayahe saiki saka BMW, sing minggu iki nerbitake warta manawa ing 2017, model anyar bisa didhukung karo pilihan iki.

maps-mac

Informasi lalu lintas ing Apple Maps saiki kasedhiya ing Yunani lan manawa negara kasebut ora duwe hubungan sing apik banget karo Apple sawise kedadeyan taun kepungkur kanthi watesan ing toko online lan liya-liyane. Saiki peta lalu lintas lan transportasi umum wis kasedhiya ing negara kasebut.

Pungkasan, kita bakal ninggalake link ing Video Apple Campus 2 ing endi sampeyan bisa ndeleng kemajuan karya pharaonic iki sing lagi ditindakake ing Cupertino. Sejatine yaiku sing dikarepake tahap kaping pisanan rampung ing pungkasan taun iki utawa awal 2017.

Saiki kita bakal terus seneng dina Minggu lan wulan Agustus.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.