Nonton nalika George Lucas nggunakake 280 Mac kanggo nggawe swara Star Wars

Perang lintang

Apple mung ngirim dokumenter ing koleksi YouTube.Konco Mac» nuduhake carane George Lucas minangka pelanggan apik saka perusahaan Cupertino. Ing fasilitas lab swara, Skywalker Sound, 280 Mac kerja saben dina kanggo nggawe swara apik Stars Wars.

Video sing menarik banget ing 16 menit kita bisa ndeleng kepiye insinyur swara ing Skywalker Ranch ing George Lucas kanggo nggawe kabeh swara kita krungu ing past, film saiki lan mangsa lan seri saka Stars Wars saga.

Swara film lan seri Perang lintang padha dadi apik sing kita bisa kanggo ngenali mau ing kawitan karo mata ditutup. Ambegan Darth Vader, bip R2-D2, bleger lightsabers, roars Chewbacca, laser starfighter - kabeh swara kasebut langsung bisa dingerteni lan langsung nggawe gambar visual saka adegan Perang Galaksi.

Lan kabeh swara iki digawe, diowahi, dicampur lan dilebokake ing film lan seri saga mitos ing perusahaan produksi swara. Swara Skywalker diduweni dening George Lucas. Lan kanggo iki, insinyur nggunakake total 280 Mac.

Apple mung ngrilis dokumenter babagan 16 menit durasi ngendi diterangno carane bisa karo swara ngandika ing Skywalker Ranch, ngendi fasilitas saka produser swara Skywalker Sound dumunung.

Fasilitas desain audio, editing, mixing lan pasca produksi kelas dunia paling canggih. A bangunan saka 14.000 meter persegi diubengi kebon anggur lan tlaga buatan sing diarani Ewok.

Ing video kasebut, editor swara Ryan Frias njupuk demo kamar komputer tengah Skywalker Sound, kang diterangake minangka "otak kabeh operasi tataran." "Minangka wong kreatif, sampeyan ora pengin kalem dening teknologi," ujare. "Yen sampeyan duwe pikiran lan sampeyan pengin banget ing kanvas kosong kaya ngono, sampeyan butuh alat sing cepet sing bisa menehi asil kanthi cepet kaya sing sampeyan pikirake."

Peralatan komputer fasilitas kasebut digawe saka 280 Mac: 130 Mac Pro rak, 50 iMacs, 50 MacBook Pro, lan 50 Mac mini mlaku Pro Tools nyambungake mbatalake kanggo bisa bebarengan. Dokumenter sing menarik banget. Aku nyaranake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.