Cara nyimpen lokasi saka Peta menyang Cathetan

Nyimpen lokasi saka Apple Maps ing aplikasi Notes ing iPhone minangka proses sing cepet banget, gampang lan migunani, sampeyan pengin nggunakake aplikasi iki utawa buku harian lelungan pribadi, utawa yen sampeyan pengin nyimpen peta lokasi A papan sing paling disenengi lan sing pengin ditindakake.

Sampeyan uga bisa nambah lokasi peta menyang Favorit, nanging ing Cathetan sampeyan bisa nambah informasi tambahan. Dadi, ayo ndeleng cara nyimpen lokasi Peta ing Cathetan lan entuk manfaat paling saka iku.

Kaping pisanan, bukak app Maps lan temokake lokasi / lokasi sing pengin disimpen. Klik ing kothak informasi sing ditampilake ing jejere pin abang banjur pilih «fungsi Share sing bakal sampeyan deleng ing pojok sisih ndhuwur ndhuwur layar iPhone iPad utawa sampeyan.

Screenshot 2016-06-20 jam 7.58.45

Saiki pilih aplikasi Cathetan, tambahake informasi sing sampeyan pengin banjur pilih Cathetan sing pengin ditambahake Peta iki; sampeyan bisa nggawe cathetan anyar utawa nambah lokasi iki menyang cathetan sing wis ana.

Screenshot 2016-06-20 jam 7.58.56

Pencet Simpen banjur voila! Gampang kan? Inggih, kanthi rawuhipun iOS 10 proses bakal dadi luwih gampang amarga kasunyatan manawa aplikasi Maps wis dirancang maneh kanthi antarmuka sing luwih intuisi. Tonton video ing ngisor iki.

Aja lali yen ing bagean kita Tutorial sampeyan duwe macem-macem tips lan trik kanggo kabeh piranti, peralatan lan layanan Apple.

Ngomong ngono, apa kowe durung nate krungu episode apel apel, podcast Applelised?

SUMBER | iPhone Urip

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)