Sandhangan Apple bakal terus nguwasani pasar ing taun 2021

Wiwit Apple resmi ngluncurake Apple Watch, wis dadi smartwatch paling laris ing donya, sanajan mung kompatibel karo iPhone. Nalika Apple ngenalake AirPods ing 2017, uga dadi penjual paling laris, paling ndhuwur peringkat headphone nirkabel paling laris (iki bisa dipasangake karo Android sanajan watesan).

Miturut wong ing IDC, Apple bakal terus nguwasani pasar sing bisa dipakai taun iki. Klaim kasebut didhasarake data pengiriman ing saindenging industri, data sing nuduhake kepiye Apple ngirim 36% kabeh piranti sing tekan pasar ing kuartal kaping papat taun 2020.

Ing kategori sing bisa digunakake, kita nemokake ing posisi paling dhuwur ing Apple Watch ing 3 versi sing saiki kasedhiya kanggo kabeh wong (Seri 3, Seri 6 lan Apple Watch SE), uga AirPods.

Yen mbandhingake angka pangiriman kanggo kuartal kaping papat taun 2020, ngrusak piranti, kita bakal weruh kepiye pangiriman Apple Watch tambah 45% nalika telung model AirPods (AirPods, AirPods Pro lan AirPods Max) mundhak dadi 22%.

IDC ujar manawa jumlah sing bisa dipakai sing dikirim Apple ing kuartal kaping papat taun 2020 yaiku 55,6 yuta, saka 43,7 yuta ing taun 2019, yaiku paningkatan total 27%. Persaingan paling gedhe ing sektor iki ditemokake ing Xiaomi, kanthi 13,5 yuta unit dikirim, lan Samsung mung udakara 13 yuta unit.

Ing taun 2020, Apple ngirim udakara 90 yuta AirPod, miturut IDC, sing setuju karo prakiraan Ming-Chi Kuo. Nanging, ing taun 2021, jumlah kasebut bisa dikurangi dadi 78 yuta, sanajan bakal terus ngidini Apple mrentah ing pasar iki, sawijining pasar sing tambah akeh jenuh karo headphone nirkabel lan jam tangan pintar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.