Javier Porcar

Edan babagan teknologi, olahraga lan fotografi. Kaya akeh, Apple ngowahi urip kita. Lan aku nggawa mac ing endi wae. Aku seneng nganyari kabeh, lan muga-muga bisa mbantu sampeyan ngrasakake sistem operasi iki kaya aku.

Javier Porcar wis nulis 1178 artikel wiwit wulan Juni 2016