Jordi Gimenez

Koordinator ing Soy de Mac wiwit 2013 lan seneng produk Apple kanthi kekuwatan lan kekurangane. Wiwit 2012 nalika iMac pisanan urip, aku durung nate seneng komputer sadurunge. Nalika aku isih enom, aku nggunakake Amstrad lan uga Comodore Amiga kanggo main lan ngetrapake tinker, mula pengalaman nganggo komputer lan elektronik kalebu getihku. Pengalaman sing dipikolehi karo komputer kasebut sajrone taun-taun iki tegese dina iki aku bisa nuduhake kawicaksanan karo pangguna liyane, lan uga bisa sinau terus. Sampeyan bakal nemokake aku ing Twitter minangka @jordi_sdmac

Jordi Giménez wis nulis 5991 artikel wiwit Januari 2013