Bedane Pangeling karo acara ing iOS

ios ngelingake kedadeyan sing beda

Kita terus nganggo baris artikel babagan aplikasi iOS asli. Nalika wis kita ngomong babagan Kalender Lan babagan Siri, dina iki aku bakal mbahas babagan Pangeling. Aplikasi sing migunani banget sing ora digunakake kabeh pangguna.

Kanthi artikel iki, aku arep nuduhake sampeyan kaluwihan saka aplikasi iki lan ngajak sampeyan nggunakake aplikasi kasebut ing saben dinten.

Pangeling sampeyan ing pucuk driji

Muga-muga sampeyan ora bakal lali, aja nganti telat ngrampungake tugas utawa lunga menyang endi wae. Kita ngerti manawa Cathetan minangka papan sing cocog kanggo nyathet prekara-prekara lan kita ngerti banget kaluwihan lan fungsi Kalender, nanging iki kanggo acara lan tanggal, nalika Pangeling kanggo wektu lan tugas. Antarmuka aplikasi asli dhewe iku gampang banget. Sampeyan duwe jinis kertas sing bakal ditulis minangka pangeling. Sampeyan bisa enggo bareng karo kulawarga liwat iCloud utawa sampeyan bisa eksklusif kanggo sampeyan dhewe.

Ing kana sampeyan kalebu pangeling lan yen sampeyan wis ngrampungake utawa ngrampungake, klik ing bunder ing sisih kiwa, mula file kasebut rampung. Sampeyan bakal nampa kabar kanggo ngelingake sampeyan babagan apa wae sing wis dituduhake ing wektu sing disepakati utawa nalika tekan ing papan sing wis ditemtokake. Lokalisasi karo pangeling bisa digunakake kanthi apik lan aku ngajak sampeyan nyoba. Contone, takone Siri, ujar, "Hei Siri, ngelingake aku nelpon X nalika aku mulih" lan bakal kedadeyan.

Tulis kanthi tangan utawa takon marang Siri. IPhone, iPad, Mac lan saiki uga Apple Watch duwe app iki. Kabar lan pangeling diselarasake karo iCloud ing kabeh mau, supaya sampeyan bisa nulis ing iPad nalika sampeyan kerja banjur iPhone menehi kabar yen sampeyan lunga saka omah.

Aku ngajak sampeyan nyoba kabeh Pangeling iki, kanggo aku penting ing sistem operasi lan iPhone.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Rodolfo ngandika

    Halo Tanggalan duwe mupangate lan ngirim email miturut tanggal lan wektu supaya sampeyan bisa ngatasi masalah kasebut, minangka pangeling. Pitakon Apa sampeyan bisa nindakake perkara sing padha karo aplikasi Pangeling? Matur suwun wangsulan. Salam saka Buenos Aires

    1.    Josekopero ngandika

      Pitakon sing apik. Aku ora nganggep, yen email menyang Tanggalan ya, nanging ora kanggo Pangeling, amarga kalebu dhaptar independen sing ora nyimpen data, mung teks sing bakal menehi tandha nalika utawa wektu sing sampeyan pilih.
      Greetings.

bool (bener)