Pangsa pasar AirPods mudhun ing saindenging jagad

AirPods Anyar

Wiwit Apple ngeculake AirPods meh 4 taun kepungkur, pasar kuping TWS (True Wireless Stereo) wis dikuasai Apple, sanajan kasunyatane dheweke dudu wong pertama sing nabrak pasar. Nanging, nalika tamu anyar teka ing pasar, pangsa AirPods wis mudhun, sanajan terus unggul.

Miturut data paling anyar sing diterbitake Janaki, Pangsa pasar AirPods ing 9 wulan pungkasan, wis ilang saka 41% dadi 29%. Nanging, perusahaan sing berbasis ing Cupertino kasebut terus mandhegani pasar headset TWS kanthi timbal sing amba sing ora mbebayani posisi utamane.

Ing kuartal kaping papat 2019, pangsa Apple ing pasar TWS yaiku 41%, njupuk alih 62% bathi saka adol headphone iki. Kanggo kuartal kaping telu taun 2020, pangsa pasar jumlahe 29%, nanging ora ateges Apple mandheg anggone adol AirPods, nanging jumlah pesaing ing pasar iki saya mundhak, utamane ing bagean ngisor klasifikasi.

Sajrone kuartal katelu taun 2020, setengah saka 10 penjual paling dhuwur  padha murahProdusen sing nawakake headphone TWS kurang saka 50 dolar, lan kadang ing ngisor 20, dadi pabrikan Xiaomi sing paling akeh tuwuh lan ndadekake dheweke bisa dadi posisi nomer loro. Samsung ing posisi kaping telu kanthi pangsa 5%.

Ora nganggo jack utawa headphone

Miturut Liz Lee, analis ing Counter Point, cenderung kanggo mbusak jack headphone lan headphone ing piranti, minangka salah sawijining sebab kenapa penjualan TWS saya suwe saya apik ing taun-taun pungkasan, headphone jinis iki minangka solusi sing kasedhiya ing pasar kanggo ngrungokake musik saka ponsel ing kahanan apa wae.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.