Paralel 16.5 wis ndhukung Apple Silicon lan luwih cepet

Paralel 16.5 saiki wis kompatibel karo Apple Silicon

Kita terus karo program sing kompatibel karo prosesor Apple anyar. Kanthi Apple Silicon, revolusi teka ing Macs perusahaan lan mbaka sethithik pangembang nggawe aplikasi sing kompatibel karo prosesor iki lan karo chip M1. Tes mesthi ditampilake manawa prosesor iki nggawe komputer luwih cepet, luwih aman lan luwih efisien. Saiki giliran Paralel 16.5

Silicon Apple

Pangguna Mac M1 saiki duwe cara anyar kanggo virtualisasi Windows ing mesin kasebut. Wis diluncurake kanthi resmi Paralel 16.5 kanthi dhukungan asli kanggo Apple Silicon, saéngga pangguna mbukak windows 10 ARM Insider Preview ing M1 macs. Ora prelu nggunakake Rosetta.

Nalika versi beta diluncurake, ewonan pangguna nyoba kabecikan anyar lan mesthine asile ora bisa luwih apik. Wakil Presiden Teknik lan Dhukungan, Nick Dobrovolskiy ujar:

Kita nampa komentar apik babagan kinerja apik saka pratinjau teknis saka Paralel 16.5 kanggo M1 Mac lan Windows 10 ing ARM Insider Preview kaya app lan game x86, kalebu Liga Rocket, Antarane Kita, Roblox, The Elder Scrolls V: Skyrim, Sam & Max Simpen Jagad lan liya-liyane. Penguji seneng fitur sing gampang digunakake program lan integrasi Windows sing mulus karo macOS Big Sur, nambah produktivitas.

Miturut tes, isih ana 30% luwih cepet tinimbang versi sadurunge sing digunakake ing prosesor Intel, nanging uga kudu dipikirake perbaikan ing ngisor iki:

  • 250 persen kurang energi sing digunakake: Ing Mac nganggo chip Apple M1, Parallels Desktop 16.5 nggunakake daya 2,5 kali luwih murah tinimbang MacBook Air adhedhasar Intel 2020.
  • Kinerja DirectX 60 luwih apik nganti 11 persen: Parallels Desktop 16.5 mlaku ing M1 Mac nawakake nganti 60 persen kinerja DirectX 11 luwih apik tinimbang MacBook Pro adhedhasar Intel kanthi GPU Radeon Pro 555X.
  • Kinerja mesin virtual sing luwih apik (Windows) nganti 30 persen: Ngoper mesin virtual Windows 10 ing ARM Insider Preview ing Parallels Desktop 16.5 ing M1 Mac luwih apik nganti 30 persen tinimbang mesin virtual Windows 10 sing mbukak MacBook Pro adhedhasar Intel kanthi prosesor Intel Core i9.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.