Peluncuran Amazon Prime App kanggo Apple TV wis cedhak. Wektu iki ya.

Wiwit wulan Juni kepungkur, Tim Cook ngumumake ing kerangka WWDC peluncuran aplikasi Amazon Prime Video sabanjure, akeh sing dadi desas desus yen pangguna ngalami dheweke ngenteni dheweke kaya banyu Mei, tanpa ngetung kaping, miturut teori, direncanakake bakal diluncurake.

Maneh, kita mbaleni crita sing diterbitake dening AppleInder, warta sing sawetara karyawan Amazon, kanthi peringkat logis, wis ana nyoba app kanggo Apple TV lan sing ngidini ngakses kabeh konten sing saiki ditawakake dening layanan Video Perdana perusahaan Jeff Bezos.

Yen informasi iki pungkasane dikonfirmasi, kita bisa ngomong babagan versi beta sadurunge lan kasedhiya liwat app Flight Flight kanggo klompok pangguna sing sithik banget, sanajan telat diluncurake, amarga miturut ramalan awal, mesthine kudu diprodhuksi ing Keynote sing padha nalika Apple nampilake Apple TV 4K, model anyar iPhone lan generasi katelu Apple Warch, dibaptis nganggo jeneng kulawarga Series 3.

Gambar sing dikepengini, sing wis wiwit nyebar ing internet, bakal negesake manawa pangembangan aplikasi kasebut kanggo Apple TV wis maju, sanajan ora bisa ngonfirmasi statuse. Salah sawijining alasan sing bisa mbenerake wektu tundha aplikasi iki yaiku ana gandhengane karo sawetara kabijakan perjanjian perusahaan ing antarane Amazon lan duels rightsDadi, wektu tundha peluncuran ora mung bakal motivasi dening ora peduli saka Apple lan Amazon, kaya sing wis spekulasi wiwit perusahaan nundha aplikasi kasebut tanpa menehi informasi luwih lengkap.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.