Pilih ing ngendi sampeyan pengin ndownload file Google Chrome ing Mac

Antarane pangguna Mac, ana macem-macem rasa nalika nggunakake browser. Antarane, sawetara nggunakake Safari wae, nanging liyane seneng ngalih paling ora ing antarane sing paling umum, kayata Safari, Chrome, Firefox utawa Opera.

Panganggone sing diwenehake saben wong tartamtu banget. Browsing liwat forum, kita bakal nemokake sing nggunakake siji kanggo kerja lan liyane kanggo wektu luang, utawa sing nggunakake browser utama nanging cadangan liyane kanggo momen tartamtu utawa reproduksi video sing browsere default ora ngasilake.

Mulane, Yen nggunakake siji browser kanggo siji tugas lan liyane kanggo tugas liyane, file yen didownload iku dununge ing macem-macem tujuan. Mula, yen sampeyan pengin ngganti lokasi gawan Google Chrome, kita nerangake carane nindakake:

  1. Pisanan, kita mbukak Google Chrome lan pindhah menyang pilihan. Iki ditemokake ing toolbar. Klik ing Chrome lan kita bakal bisa ndeleng Preferensi. Asil sing padha bisa dipikolehi kanthi ngetik ing bilah alamat: Chrome: // settings /
  2. Preferensi Chrome ora bakal ditampilake minangka menu pop-up utawa minangka jendela anyar. Nanging, tab anyar sing diarani Setelan bakal mbukak, kanthi ekstensi lan setelan.
  3. Kita pindhah menyang bagean Setelan, ing sisih ngisor, kita bakal bisa ndeleng opsi kasebut «Tampilake pilihan lanjutan»
  4. Kita bakal mbukak bagean kasebut Unduhan. Ing kene, kita bisa nindakake rong perkara: Ganti lokasi sing bakal didownload kanthi standar utawa takon sistem supaya takon saben wektu ing endi sing pengin didownload. Ing opsi pisanan, kita bakal ngeklik pangowahan, lan bakal ndeleng ing menu sing pungkasane mbukak folder sing file bakal disimpen. Nanging, klik ing "Takon ing endi saben file bakal disimpen sadurunge didownload" Cocog yen kita ndownload akeh file lan langsung diselehake ing folder tujuan sing paling cocog kanggo kabutuhan.

Sawise rampung, aja goleki tombol simpen, amarga kaya ing layanan cloud pungkasan, ora ana, yaiku, kita bisa nutup tab lan setelan bakal disimpen.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.