Bombich Software ngluncurake Carbon Copy Cloner 6 kanthi warta penting

Salin Karbon

Kita kabeh ngerti babagan Keamanan ditawakake lingkungan Apple. Macs pancen angel banget kena infeksi piranti lunak angkoro, lan yen nggunakake antivirus ing ndhuwur, prakteke mokal. Nanging kajaba ilang informasi amarga ana serangan eksternal, kita ora bebas kegagalan perangkat keras, lan kita bakal ditinggal tanpa data yen sadurunge ora nggawe serep.

Dadi sampeyan bisa nggunakake Time Machine, aplikasi dhasar sing dilebokake ing macOS kanggo nggawe serep, utawa nggunakake piranti lunak pihak katelu kanggo ngontrol cadangan kasebut kanthi luwih gedhe. Cloner Salinan Karbon Iki minangka salah sawijining aplikasi sing paling populer, lan nembe dianyari menyang versi 6.

Bombich Software nerbitake versi 6 saka Cloner Salinan Karbon, pembaruan utama pisanan ing patang taun kanggo aplikasi cadangan Mac populer, lan alternatif Time Machine sing nggabungake macOS.

Saliyane nawakake kemampuan nggawe serep bootable ing Mac adhedhasar Intel uga pemroses M1 sing luwih anyar, CCC 6 kalebu sawetara fitur tambahan, kalebu "Nganyari cepet»Kanggo cadangan sing ana saiki sing bisa nganti 20 kali luwih cepet.

Kanggo nggayuh iki, CCC 6 saiki nggunakake layanan kasebut macOS FSEvents kanggo nemokake dhaptar folder sing diowahi ing sumber wiwit nggawe serep pungkasan, tinimbang mindai saben folder kanggo pangowahan sing digawe.

Saiki sampeyan bisa gawe jadwal tugas tartamtu ora mung miturut tanggal, nanging uga miturut volume data sing wis diganti ing panyimpenan Mac. Anyar anyar.

Carbon Copy Cloner 6 biaya 33,90 Euros kanggo lisensi pribadi, utawa lisensi bisnis ing siji Mac. Pangguna CCC 5 entuk diskon 50% kanggo rega kasebut, dene pangguna CCC 4 ditawakake diskon 25%. Pamilik CCC 5 sing tuku app sawise 18 Februari 2021 bisa ndownload update gratis. Sidhang 30 dina uga kasedhiya. Sampeyan bisa nemokake kabeh iki ing situs web saka bombich.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.