Podcast 13×26: Minggu Oscar

Podcast anyar

wingi rebo kuadrat podcast anyar ing saluran YouTube kita lan kaya biasane ing langsung kaku. Iki minangka minggu sing rumit ing jagad bioskop sawise upacara Oscar lan kita ora bisa mandheg ngomong babagan iki ing podcast kita. Kajaba iku, lan kaya biasane, kita wis ngomong babagan macem-macem warta babagan jagad Apple lan headphone saiki, Zona Dyson, headphone sing wiwitane kaya guyon online nanging pungkasane dadi kasunyatan.

https://youtu.be/3DEic7hbZh4

Iki link kanggo sampeyan ngetik saluran YouTube kita lan sampeyan bisa ngetutake kita ing episode sabanjure kanthi langsung utawa sampeyan bisa seneng podcast sing diterbitake ing iTunes kanggo rungokake kapan lan ing endi sing dikarepake. Yen sampeyan duwe pitakon utawa saran lan sampeyan mikir bisa menehi komentar babagan podcast, sampeyan bisa nindakake langsung liwat obrolan sing kasedhiya ing YouTube, nggunakake hashtag #podcastapple ing Twitter utawa apik saka saluran anyar kita ing Discord Sing kudu dicathet manawa gratis kanggo kabeh wong lan kita dadi pangguna sing luwih aktif.

Lan maneh, kita kudu matur nuwun marang kabeh wong sing ana ing perusahaan iki sing wis diwasaPangguna saya akeh sing ketemu kanthi langsung lan sampeyan takon langsung babagan arus teknologi Apple, produk lan uga masalah liyane sing ora ana gandhengane karo Apple. Kanggo tim kasebut pancen seneng kanggo nuduhake kabeh pengalaman lan ngerti sampeyanMuga-muga komunitas pangguna iki terus saya gedhe saben dina.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.