Sharon Horgan mlebu Apple TV + kanggo komedi anyar

Apple TV +

Sawise sukses Ted Lasso, Apple wis mutusake nang maneh komedi tangan dening Sharon Horgan. Sharon Horgan bakal dadi bintang, nulis lan ngasilake apa sing wis diterangake minangka komedi gelap sing bakal ditampilake kanthi eksklusif ing Apple TV +, miturut Variety.

Komedi anyar iki, sing judhule durung dingerteni, ngetutake nyawane Garvey, sedulur sing lagi kumpul sawise seda wong tuwa lan janji sing dijanjeni kanggo nglindhungi saben liyane.

Musim kapisan Iki bakal kasusun saka 10 episode lan wis dadi proyek pertama sing dipilih Apple saka kesepakatan pertama sing ditandatangani ing taun 2019. Kesepakatan iki ngidini Apple dadi produsen pertama sing milih bisa njaga proyek utawa supaya bisa milih platform liyane.

Ing wayahe kita ora ngerti sapa sejatine pelaku kasebut sing dadi bagean saka pemeran utawa nalika produksi dijadwalake diwiwiti.

Apple pengin mbaleni sukses Ted Lasso

Ing sawetara pangiriman Emmy Awards, ing edhisi kaping 73, Ted Lasso wis dadi seri wahyu, éntuk 4 penghargaan ing antarané yaiku Seri Komedi, Aktor Paling apik ing Seri Komedi, Aktor Pendhukung Terbaik ing Seri Komedi lan Aktris Pendhukung Terbaik ing Seri Komedi.

Jason Sueikis njupuk rega kanggo nggambarake paraga utama. Brett Goldstein lan Hannah Waddingham uga menang Emmy Awards ing kategori Aktor Pendukung Paling apik amarga perané dadi Roy Kent lan Rebecca Welton.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.