Pro MacBook Xiaomi diarani: Xiaomi Mi Laptop Pro

Laptop Xiaomi Mi

Xiaomi terus ngluncurake kiwa lan tengen, lan wektu iki nampilake Mi Laptop Pro, yaiku Chinese MacBook Pro. Secara logis, spesifikasi komputer kasebut cukup menarik nanging ora bisa dibandhingake karo Mac Apple, kanthi gampang dheweke duwe desain sing padha lan liyane. 

Umume perusahaan komputer ing pasar nawakake komputer kanthi estetis Mac, soko sing disenengi lan perusahaan Cupertino mesthi dadi refleksi. MacBooks apik banget lan kabeh wong ngerti manawa Xiaomi nyalin desain Apple iki kanthi cukup, soko sing kabukten ing sing nembe ditampilake iki.

Artikel sing gegandhengan:
Xiaomi nyedhiyakake AirPower sing durung ngerti Apple nindakake

Piranti lunak jelas ana bedane gedhe ing antarane komputer anyar kasebut lan Apple Macs. Ing spesifikasi, kita ora bakal melu diskusi lan gelut kasebut ora bisa debat nalika Piranti lunak Mac khusus kanggo hardware, soko sing ora ana ing komputer Windows sing luwih "universal" kanggo diarani.

Laptop Xiaomi

Mangkene sawetara spesifikasi utama ing komputer Xiaomi anyar iki yaiku:

Pro Laptopku
Layar 15 resolution Resolusi OLED «3,5K»
Prosesor Generasi kaping 11 Intel
Memori RAM 16 GB
Baterei 100W daya cepet
Kertu grafis NVIDIA GeForce MX450
Kandel lan bobote 15,9mm lan 1,5kg
Werna Werna abu-abu lan putih
wong WiFi 6, USB C, sensor bekas driji

Anyar Xiaomi Mi Laptop Pro Kab Iki minangka laptop kanthi layar OLED 15 inci iki lan resolusi 3,5K miturut Xiaomi. Sejatine rega sing didol kira-kira 860 euro kanggo versi dhasar nganggo Intel i5, 16 GB RAM lan 512 GB SSD ora enak. Sampeyan bisa milih opsi konfigurasi liyane sing luwih dhuwur nganti maksimal karo sing menehi prosesor Intel i7, RAM 16 GB lan SSD 512 GB sing bakal diganti luwih saka 1.000 euro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.