Prosesor debut Intel sing bisa uga bakal kita tingali ing iMac Pro

Kita sawetara jam adoh saka bukaan salah sawijining pameran teknologi utama ing donya lan pabrike nggawe panase mesin kanthi nampilake produk sing bakal kita tingali ing pameran kasebut. Kita ngomong babagan kontes IFA sing ana ing Berlin antara 1 lan 6 September. Iki minangka kontes sing gegandhengan karo teknologi. Ora fokus karo pabrikan tartamtu, nanging uga pengin dibahas Intel, sing bakal melu kontes, mung ngenalake pemroses high-end, sing samesthine bakal dilebokake ing iMac Pro diumumake dening Apple ing WWDC pungkasan.

Intel duwe dirilis sawetara pemroses anyar kanggo komputer desktop, sing dikenal kanthi judhul Xeon-W. Amarga ciri khas, kabeh menehi saran supaya kita bisa ndeleng ing iMac Pro sabanjure. Internal, chip kasebut ngetutake arsitektur Skylake-SP sing padha. Nduwe konfigurasi inti 8,10, 18 lan XNUMX, kanthi kemungkinan nggayuh Turbo Boost nganti 4.5 Ghz, 48 slot PCI Express 3.0. Kita uga bisa nggabung karo memori sing padha karo 512GB DDR4-2666 ECC.

Konfigurasi iki pas banget karo klaim Apple kanggo nglengkapi iMac Pro anyar sing bakal kita tingali ing pungkasan taun utawa wiwitan taun 2018. Analis luwih milih 2145 GHz 8-inti Xeon W-3.7, Xeon W-2155 10 GHz 3.3 -core lan 2195-inti 2.3 GHz Xeon W-18, kanggo nyetel saben komputer kanthi panggunaan tartamtu sing bakal ditindakake saben pangguna.

Kita ngerti manawa pengawas iki saka Apple ora bakal murah. Yen kita njupuk rega prosesor sing saiki diwenehake Intel, kita miwiti saka 1.113 dolar, sanajan ora ana rincian babagan rega peralatan kanthi 10 lan 18 intine.

Karakteristik liyane, kita kasengsem karo sampeyan ngasilake. Wong lanang ing Intel njamin a 1,87 kinerja sing luwih dhuwur dibandhingake karo prosesor sing dikenalake 4 taun kepungkurs. Yen dibandhingake karo piranti pro pro Apple saiki, Mac Pro 2013, prosesor 8-inti anyar (kanggo mbandhingake karo jumlah inti sing padha) 1,38 luwih saka sadurunge. Ayo eling yen saiki kita bisa duwe mesin nganti 18 inti.

Kita ngarepake bisa ndeleng prosesor kasebut ing pungkasan 2017, tanggal sing padha karo Apple ngrencanakake ngeculake iMac Pro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.