Harga lan fitur saka iPad Pro anyar

iPad Pro

Wis luwih saka sepisan intine Apple pisanan ing taun iki rampung, lan sejatine pancen ora nggawe kita kuciwa. Pungkasan kita wis ndeleng AirTags sing diimpikan Jon Prosser, nanging tanpa mangu-mangu, presentasi sing paling apik yaiku iMac anyar lan iPad Pro karo pemroses M1.

Dadi, kanthi luwih tenang, kita bakal mriksa luwih rinci babagan karakteristik iPad Pro anyar iki, lan sing liyane rega resmi ing Spanyol ing versi sing beda. Goleki.

Apple ngluncurake iPad Pro anyar pungkasan taun, setaun setengah sawise nganyari sadurunge, nanging ora ana owah-owahan sing gedhe. Minangka "restyling" komersial sing sederhana luwih saka apa wae. Modul kamera anyar sing kalebu LiDAR lan kamera Ultra Wide, nanging iPad dudu piranti sing dirancang kanggo motret sing apik. Prosesor iki dianyari dadi A12Z, sing padha karo A12X, nanging kanthi inti GPU siji, dipateni ing A12X, diaktifake maneh. Wis luwih akeh panyimpenan, nanging iki mung fungsi wektu sing ora bisa diindhari. Ayo, ing Cupertino, dheweke ora akeh mateni karo versi iPad Pro.

Nanging tanpa mangu-mangu saiki sampeyan kudu ngilangi topi menyang tim sing wis ngupayakake pangembangan anyar iki generasi kaping lima iPad Pro. Chapeau!

Apple Silicon iPad pisanan

iPad Pro

IPad kaping pisanan ing era Apple Silicon kanthi prosesor M1.

Ayo dakwartakake. IPad Pro anyar resmi gabung karo piranti Silicon Apple, amarga wis nginstal prosesor M1 sing wis kondhang sing wis nglumpukake akeh ulasan apik ing Apple Silicon sing diluncurake ing pungkasan taun kepungkur.

El M1 Sejatine apa sing bakal kita ngarepake saka A14X - kaya A14 kanthi intine kinerja dhuwur kaping pindho (4 tinimbang 2), kaping pindho inti GPU (8 tinimbang 4), lan kaping pindho lebar bus. memori (128- bit tinimbang 64-bit). Yen wis dirancang karo M1, ora prelu mbuwang wektu kanggo prosesor seri A anyar.

Saliyane CPU lan grafis sing luwih cepet, akses menyang panyimpenan kaping pindho luwih cepet tinimbang iPad Pro paling anyar, lan kasedhiya nganti 2 TB panyimpenan Ing model kanthi panyimpenan kurang saka 1 TB, iPad Pro dilengkapi RAM 8 GB. Ing model kanthi panyimpenan 1TB utawa 2TB, kasedhiya nganggo 16GB RAM. Meh ora ana apa-apa.

Kanthi tampilan mini-LED 12,9 inci

iPad Pro

Tampilan MiniLED kanggo model 12,9 inci.

Kaloro model iPad Pro, loro 11-inch lan 12,9-inci iPad Pro duwe tampilan LED kanthi resolusi 264-piksel-per-inci, True Tone, lan dhukungan ProMotion 120Hz. Nanging inci model 12,9-inci uga duwe cahya anyar mini-LED sing menehi kontras sing luwih apik.

Iku diarani Retina Cairan XDR, mirip banget karo monitor Pro Display XDR sing wis dingerteni. Sampeyan entuk 1000 nits padhang lan 1600 nits padhange pucuk, rasio kontras 1.000.000: 1, lan dhukungan kanggo macem-macem format HDR. Kabeh layar profesional ing iPad.

Sambungan canggih anyar

Kanthi desain ulang iPad Pro 2018 sing apik, Apple ngganti port Lightning iPad Pro nganggo konektor USB Type-C. Iki menehi kemampuan supaya luwih gampang nyambung menyang stor eksternal, kamera, lan aksesoris liyane.

Model anyar kompatibel karo Thunderbolt 3 y USB4, tegese ndhukung kabeh aksesoris sing cocog karo USB-C, uga aksesoris Thunderbolt kayata piranti panyimpenan eksternal sing luwih cepet lan monitor kanthi resolusi dhuwur. Malah bisa disambungake menyang Pro Display XDR kanthi resolusi lengkap. Maju sing apik kanggo ngeksploitasi kemungkinan iPad.

Kamera ngarep 12MP anyar

iPad Pro

Kamera ngarep kanthi pigura otomatis.

Generasi anyar iPad Pro duwe kamera mburi padha tinimbang mode taun kepungkur: kamera f / 1.8 12MP Wide lan f / 2.4 10MP Ultra Wide, ditambah sensor LiDAR. Nanging kamera ngarep diganti karo kamera 2.4MP f12 ultra-sudhut anyar kanthi lapangan pandang 122 derajat.

Fitur FaceTime anyar sing adhem sing diarani «Center Stage»Nimbulake" pigura "kanthi otomatis lan nggedhekake supaya sampeyan tetep ana ing tengah layar nalika obah ngiwa utawa nengen. Mupangat yen sampeyan nelpon video nalika nyekel iPad nganggo tangan siji.

Pangolahan gambar sing luwih apik amarga prosesor M1 bakal menehi asil sing luwih apik ing foto lan video sanajan duwe kamera mburi sing padha karo versi sadurunge.

Model LTE kanthi 5G

Iki temenan. Bakal mbutuhake biaya insinyur Cupertino kanggo adaptasi modem kasebut 5G saka iPhone 12 saiki menyang iPad Pro anyar. Koneksi LTE sing cocog karo kinerja iPad Pro anyar. Ora ana sing bisa ditambahake babagan iki. Iku laci.

Rega lan kasedhiyan

IPad Pro 11 inci regane padha karo model taun kepungkur - wiwit 879 Euros sing duwe panyimpenan 128 GB mung Wi-Fi. Model Wi-Fi + Cellular wiwit € 1.049, luwih larang tinimbang model taun kepungkur, amarga rega modem 5G.

Model 12,9 inci wis nambah rega, amarga tampilan Liquid Retina XDR anyar. Diwiwiti ing 1.199 Euros kanthi panyimpenan 128GB ing model Wi-Fi. Wi-Fi + Cellular nganti 1.369 Euros kanthi panyimpenan minimal 128 GB.

Pesenan bakal ditampa ing situs web Apple lan ing toko saka April 30, lan bakal miwiti ngirim ing paruh kapindho wulan Mei, tanpa dina khusus.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Luis ngandika

    Sampeyan yakin manawa kamera ngarep dipasang ing pojok dawa? Aku bakal ujar ora, yen isih ana ing lokasi sing padha kaya biasane.

    1.    Toni Cortes ngandika

      Sampeyan bener. Aku njaluk ngapura lan nyunting teks.