Saiki Hyundai wis ora ana gandhengane, sapa sing bakal ngupayakake mbangun Apple Car?

Apple Car

Sawise ing ketegangan antarane Apple lan Hyundai Kayane jelas manawa pabrikan mobil kasebut ora bakal dipilih maneh kanggo ngasilake apa sing dadi Apple Car. Saiki para analis nyoba mikir sapa sing bisa dadi calon sing cocog kanggo tujuan iki. Prekara iku ora gampang amarga dudu bisnis normal uga ora gampang dikembangake. Sapa sing bakal usaha nggawe Apple Car?

Sawise apa Hyundai dosa ora sabar lan bakal nerbitake macem-macem komentar babagan negosiasi, Apple wis mutusake mungkasi diskusi kasebut. Paling ora, apa sing dipikirake para analis lan mulane wong Korea ora bakal ngasilake Apple Car maneh. Sapa sing bakal usaha nggawe Apple Car?.

Yaiku pitakon sing saiki takon kabeh analis Apple. Kabeh pandherek merek sing ngerti kabar paling anyar sing diterbitake ing Soy de Mac uga takon karo pertanyaan sing padha. Analis kasebut ujar manawa dudu urusan sing gampang amarga kalorone merek, sapa wae, wis biasa nindakake proyek dhewe kanthi biaya lan masalah dhewe.

Ing kasus iki, minangka pesenan saka Apple menyang merek kendaraan bermotor. Iki bakal bisa digunakake miturut permintaan lan kabeh keuntungan bakal menyang Apple sing mesthine dadi pangurus desain lan teknologi sing kalebu ing mobil kasebut. Nanging, yen ana kegagalan kendharaan, nyalahke bakal meh langsung tumprap pabrikan. Mula angel golek perusahaan sing bakal dicekel.

Ahli mung ora bisa nemokake mitra sing sampurna kanggo Apple

Mobil Apple Hyundai

Para ahli wis nganalisa macem-macem merek ing pasar, nanging ing kabeh mau ana sawetara kemunduran sing bisa nyegah manufaktur supaya ora ana:

Sawetara perusahaan mobil Jepang uga wis dadi spekulasi, nanging Laporan CNN Bisa uga umume perusahaan gedhe ing negara iki luwih ngenteni lan ora njupuk langkah pertama. Elinga yen pengaturan manufaktur kontrak bakal nggawe perusahaan otomotif kahanan sing padha karo Pegatron lan Foxconn, sing nglumpukake iPhone kanggo Apple nanging ora entuk hadiah finansial sing gedhe.

Yaiku dheweke pengin ngindhari merek manufaktur mobil gedhe. Dheweke pengin ngindhari apa sing wis dakkandhakake ing ndhuwur. Ora cukup ngasilake investasi iki.

Kembang Demian, Analis jagad motor Commerzbank ujar:

Volkswagen pengin nggawe piranti lunak nyopir otonom dhewe, dheweke pengin nggawe sistem operasi dhewe. Dheweke pengin kontrol ing data sampeyan dhewe lan saingan karo Teslas ing jagad iki lan sapa wae sing bakal maju.

Kanggo iki Jurgen Pieper, Analis bank Metzler Jerman nambahake:

Volkswagen ora pengin dadi pihak sing nyewa lan kudu tetep nindakake apa sing dikarepake "bos". Produsen mobil gedhe duwe paling kalah. Dheweke ora pengin mbukak lawang kanggo Apple.

Ing pangerten iki, kayane perusahaan cilik, paling ora babagan otomotif, bisa luwih mbukak kesepakatan. Honda, Nissan, Stellantis lan BMW ana papat sing cocog karo kahanan khusus. Mungkin BMW bisa ndeleng kanthi beda, ujar: Oke, sawetara wektu kita kudu nampa manawa Apple melu bisnis motor, lan yen kedadeyan kasebut, kita pengin dadi mitra tinimbang wong liya.

Apple bisa uga nyoba ngindhari pertempuran liwat merek lan kontrol kreatif kanthi nyewa produsen kontrak kaya Magna, lan sing wis nggawe mobil kanggo pabrikan mobil liyane kaya Mercedes-Benz, Toyota, BMW lan Jaguar.

Spek sing bisa kita tingali ora bisa digunakake maneh amarga kesepakatan Hyundai rampung. Dadi apa wae bisa kedadeyan lan saiki kayane wiwit awal. Mesthi wae, kanthi kabeh sing wis dingerteni karo Hyundai sing aku ora nemtokake kanthi kategori kasebut. Sampeyan bisa uga kabeh nesu sedhela.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.