Apa sampeyan duwe Mac Pro lan pengin tuku gembong? Njupuk kauntungan saka diskon 58%.

Rodha Mac Pro bisa disetel dening pangguna

Kita kabeh cetha sing iku Madness nyata kanggo mbayar luwih saka 800 euro sing gembong Apple Mac Pro biaya. Kabar apik yaiku kit roda papat iki sing peralatan anyar diluncurake bebarengan ing taun 2020 dudu aksesori sing menehi kekuwatan sing luwih apik utawa nambah sawetara aspek peralatan ngluwihi mobilitas sing ditawakake ing peralatan abot, nanging regane larang tenan. Saiki kit roda Apple bisa ditemokake kanthi diskon rega luwih saka 50% saka rega asline, sampeyan bisa tuku gembong iki mung liwat 350 euro.

Dheweke isih larang sanajan regane dipotong luwih saka setengah

diskon gembong Mac

Ngluwihi diskon pinunjul sing ditawakake ing toko Amazon sing populer kanggo Mac Pro wheel kit iki, padha isih cukup larang kanggo paling kita. Kit wheel iki minangka aksesoris isih kasedhiya ing situs web Apple kanggo luwih saka 800 euro Lan sanajan diskon ing toko online apik, misale jek Luwih exaggerated dening sawetara wheel .

Ngluwihi komentar lucu sing bisa kita waca ing rating produk iki ing Amazon, kuncine yaiku sing bisa tuku salah sawijining Mac Pro iki. saiki padha uga duwe pilihan saka njupuk gembong kanggo rega "nyenyet". paling ora.

Ing kasus apa wae lan kaya sing dakkandhakake kanthi tawaran jinis iki, ora mesthi ana ing rega iki, Apa sampeyan nemokake tawaran saiki bakal gumantung nalika maca artikel iki. Ing wayahe dina iki, Kamis, 18 November 2021, sampeyan bisa nemokake gembong iki kanggo Mac Pro mung liwat 350 euro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)