Apa sampeyan pengin nampa produk Apple sadurunge 24 Desember? Situs web perusahaan nuduhake tanggal tuku

peparingé Natal ing wektu

Soko sing katon penasaran kanggo kita ing taun iki kekurangan bahan mentah kanggo nggawe piranti yaiku kebaruan nambahake tanggal pengiriman maksimal kanggo produk Apple. Ing situs web perusahaan Cupertino sampeyan bisa ndeleng taun iki owah-owahan wujud ing toko online.

Apple pengin kita ngerti luwih dhisik yen tuku bakal teka sadurunge dina Natal, mula nambah pilihan sing menarik banget. nuduhake tanggal maksimum kanggo nyeleh pesenan lan sing teka ing wektu sadurunge Natal. 

Kita durung tau weruh iki sadurunge. Ing Apple, dheweke kanthi jelas nuduhake manawa ing sawetara wilayah, produk bisa didhawuhi teka sadurunge dina Natal, kita ora ngerti carane nindakake, nanging nuduhake iki:

Priksa tanggal paling anyar kanggo pesen hadiah Natal kanthi pangiriman omah gratis. Ing sawetara wilayah metropolitan, sampeyan bisa pesen produk ing saham kanggo njupuk ing Apple Store utawa nampa kanthi pengiriman rong jam kanthi kurir nganti 24 Desember.

Iki bakal owah kanthi logis amarga panjaluk lan pasokan produk dianyari ing rak Apple. Penasaran sistem sing dipilih dening Apple wektu iki kanggo nuduhake stok produk lan tanggal pangiriman kira-kira, isih kudu dideleng yen wis rampung lan apa sing kedadeyan sajrone pirang-pirang minggu. Ing wayahe kabeh tumbas teka sadurunge preian, nanging aja tundha banget amarga stok produk saiki ora dhuwur banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.