Sawetara aplikasi wis kadaluwarsa idin lan ora mbukak, ing antarane 1Password

Katon manawa manajer tembung sandhi sing paling populer ing antarane pangguna ngalami masalah, mula amarga dheweke duwe sertifikat pangembang kadaluwarsa. Kayane pangembang dhewe wis ngerti masalah kasebut lan ngluncurake a ngluncurake ing blog resmi. Masalah utama yaiku dheweke ngerti yen kadaluwarsa sertifikat dina Setu iki, nanging dheweke ora ngerti manawa kudu ngluncurake update yen pengin ngindhari kegagalan wiwitan aplikasi, mula dheweke durung nate nganyari. saka aplikasi kasebut lan saiki sawetara pangguna ngalami masalah nalika miwiti.

Nanging prekara iki ora ana, lan kayane aplikasi liyane bakal ana ing kahanan sing padha karo AgileBits. Pangguna nglaporake masalah nalika miwiti aplikasi amarga kadaluwarsa sertifikat pangembang. Biasane lan miturut apa sing dicritakake, ijin pangembang kasebut ora langsung mengaruhi fungsi aplikasi, nanging saiki wis bisa Yen app ora diupdate, mula ora bakal digunakake, mula ora diwiwiti.

Para resolver el problema, los desarrolladores deben renovar sus certificados y actualizar la aplicación cuanto antes. Ing pangguna, dheweke kudu descargar la versión actualizada una vez está lista y AgileBits dice en su blog que la actualización se acaba de realizar por lo que los usuarios pueden actualizar sus aplicaciones directamente desde ésta página. Además ofrecen un vídeo demostrativo para que sea más sencillo actualizar en el caso de estar afectado por el problema.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Luis Carlos Tovar Suarez ngandika

    Aku kelakon karo Guitar Pro 6 sing mbukak file nanging yen aku menet tombol apa wae, aplikasi ditutup. Uga kedadeyan karo Acrobat Reader lan sawetara wong sing saiki ora kelingan.

bool (bener)