Sawetara pangguna sambat yen ngadeg iMac M1 bengkok

iMac anyar

Jinis kegagalan kasebut umume ora umum ing Apple lan iku malah plabuhan kargo wis pinpointed supaya kabeh padha diselarasake. Ing pangertene iki, sawetara taun kepungkur aku kelingan yen ana keluhan konektor USB C ing sawetara piranti Android dibandhingake karo Lightning Apple ing iPhone, sing terakhir fokus banget lan liyane uga ora.

Ya ngono misale jek iMac anyar karo M1 duwe dhukungan sing bengkok Lan nggawe komputer ditampilake ing layar rada bengkok. On MacRumors dheweke menehi YouTuber sing jenenge iPhonedo lan macem-macem keluhan ing Komunitas Dhukungan Apple utawa ing Reddit.

Kecenderungan dhukungan iki nggawe layar rada bengkok nanging pancene migunani yen ora dideleng. IMac karo M1 bisa duwe variasi 1mm ing antarane loro-lorone malah peralatan conto saka situs web MacRumors duwe dhukungan iki bengkok, amarga dheweke nerangake sawise fotografer mikir yen meja kasebut bengkok.

Pancen sithik banget lan ing pandang sepisanan ora bisa ditemokake, nanging mesthine jinis cacat kasebut ora kudu nyaring filter utawa standar kualitas sing dimupangatake perusahaan kaya Apple. Kita ora ngerti manawa Apple bakal ngasilake kegagalan iki lan saiki, durung ana kasus sing akeh banget, sanajan kayane isih ana. Kita bakal bisa ndeleng cara kemajuane lan yen bisa ndandani utawa ndandani jadwal, kita bakal nuduhake kabeh karo kita ing kene.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Adrian ngandika

    Ya, kesalahan liyane, aku duwe loro keyboard numerik lan loro bakal mlengkung dadi ...