Sawetara pesenan kanggo Mac Studio maju ing Prancis

MacStudio

Ing tanggal 8 Maret, komputer Apple anyar diwenehi. Aku seneng mbandhingake sing wis digawe ngandika iku hibrida antarane Mac mini lan Mac Pro. Mac Studio iki duwe wangun mini nanging daya saka Pro. Logis duwe loro Kripik M1 Max gabungan. nggawe M1 Ultra anyar. Intine yen sampeyan pengin duwe model iki ing omah sampeyan, sampeyan kudu ngerti pesenan ora diwiwiti nganti tanggal 18, nanging misale jek sing pangguna Prancis luwih luck lan wis miwiti nggunakake komputer anyar.

Sanajan ora nganti tanggal 18 nalika periode reservasi kanggo Mac Studio anyar mbukak, pangguna Prancis sing jenenge Simon, sampeyan wis nampa sampeyan ing omah lan sampeyan wis bisa ngrasakake, kaya apa-apa. Minangka kacarita dening situs Prancis Mac4Ever. Miturut outlet kasebut, Apple Store sing ora dijenengi, ora dijenengi menehi pesenan marang Simon sawetara dina sadurunge jadwal. Pangguna iki nuduhake sawetara gambar, kalebu foto kothak piranti, ngarep lan mburi, lan ngisor. Gambar kasebut ora nuduhake apa-apa sing anyar babagan Mac Studio. Iku misale jek sing kabeh wis lantaran kanggo kesalahan nyimpen.

Gambar nyata saka Mac Studio

Royal Mac Studio ing Prancis

MacStudio

Simon bisa nganggep awake dhewe begja amarga ora mung bisa seneng Mac Studio amarga wis dadi sing pertama nampa, nanging para panuku liyane kudu ngenteni rong dina maneh kanggo nggawe reservasi banjur ngenteni paket kasebut. Mac Studio ngarep utawa menyang toko kanggo. Iki bakal menehi pangguna sawetara dina kanggo nyoba kanthi lengkap. lan marang liyane saka panuku bisa, yen iku worth tuku.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.