Sawise nganyari HomePod dadi 14.5, sawetara pangguna nemoni masalah ngakses Apple Music

HomePod mini

Minggu kepungkur Apple ngluncurake versi pungkasan iOS 14.5 lan iPad 14.5 versi sing pungkasane ngidini kita bukak kunci iPhone nganggo Apple Watch ing bangkekan tangan (fungsi sing bisa teka pirang-pirang wulan kepungkur) saliyane ngenalake sistem anyar sing takon marang pangguna yen pengin aplikasi nglacak data kasebut.

Bebarengan karo nganyari iki, Apple uga ngluncurake versi 14.5 saka HomePod, nanging kayane nganyari iki ora bisa digunakake kaya kudune amarga sawetara pangguna negesake manawa ora bisa nggunakake printah Hey Siri kanggo njaluk lagu, dhaptar lagu… ing Apple Music.

https://twitter.com/MikeMcNamara/status/1389685509576855565

Versi 14.5 kanggo HomePod fokus kanggo mbenakake macem-macem bug, tanpa ngenalake fungsi anyar. Senen pungkasan, Apple ngluncurake update anyar kanggo iOS 14.5.1 kanthi "perbaikan bug lan perbaikan kinerja" sing ngatasi masalah sing nuduhake saklar Transparansi Pelacakan ing opsi konfigurasi sing diwarnai ing sawetara negara.

Bebarengan karo versi iki, Apple uga nerbitake piranti lunak versi 14.5.1 kanggo HomePod, sing nganyari uga ora bisa ngatasi masalah. Sawetara pangguna negesake manawa pabrik ngreset HomePod, Siri maneh ngerti panjaluk puter maneh liwat Apple Music. Kaya sing wis dakkandhani, masalah iki durung nyebar, nanging ana. Yen sampeyan ngalami malfungsi ing HomePod, katon minangka pilihan kanggo mulihake saka awal.

Masalah iki mung mengaruhi HomePod, dudu mini HomePod. Sajrone minggu kepungkur lan awal minggu iki, sawetara layanan Apple kayata iTunes lan Apple Music ngalami kesalahan, masalah sing bisa disalahake amarga gagal kasebut. Sampeyan uga bisa ngerteni yen sajrone proses instalasi ora ditindakake kanthi bener amarga nalika mulihake piranti, bisa digunakake maneh kaya wiwitane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Ensaro ngandika

    Kajaba kesalahan 14.5.1 ora katon kanggo HomePod.

  2.   Rodri ngandika

    Perkara sing padha kedadeyan karo iPhone 12 pro max lan carplay