Shazam kanggo Mac dadi kompatibel karo Apple Silicon

Shazam kanggo Mac

Kita terusake karo aplikasi sing dadi kompatibel karo Apple Silicon lan ninggalake Rosetta, aplikasi sing dadi perantara kanggo nggawe aplikasi kompatibel karo prosesor anyar sing dirakit Apple. Kasunyatane, kita isih ngomong babagan kebaruan nalika ngrujuk menyang Apple Silicon, nanging kanthi jujur, rong taun wis liwati lan ora anyar maneh. Dadi nganyari sing teka olèh lan kita kudu ngomong, Akhire!.

Nalika kita pirembagan bab aplikasi sing kompatibel karo Apple Silicon tanpa kudu gumantung ing aplikasi perantara liyane, iku tansah warta apik, nanging ana aftertaste pait mikir sing rong taun mengko, iku wektu kanggo nganyari. Nanging, nalika aplikasi sing langsung nyawiji karo pemroses saka Mac, iku saka Apple dhewe, Iku ngrasa luwih saka kaget sethitik isin.

Rong taun mengko, Shazam kanggo Mac dianyari lan digawe kompatibel karo Apple Silicon langsung. Mulane, panggunaan ing Mac karo M1 lan M2 saiki luwih gampang lan aplikasi luwih cepet lan luwih fungsional.

Bisa dianggep wiwit Apple tuku Shazam maneh ing 2018, iki bisa uga dadi Nganyari paling gedhe kabeh. Pancen aplikasi sing bisa digunakake kanthi apik lan bisa uga angel kanggo nambah, nanging butuh rong taun ...

Iku ora mung nganyari sing nggabungake, saliyane, saiki Shazam nambah lambang menyang garis menu Mac sing bisa diklik kanggo ngenali lagu sing lagi diputer. Fungsi kasebut dibangun ing Siri supaya pangguna Mac bisa ngakses Shazam tanpa kudu nginstal app.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.