Sinau babagan cara ndownload lan nginstal aplikasi ing Apple Watch

apel-nonton

Mung kari patang dina nganti tanggal Apple Watch mudhun ing Spanyol lan mulane kita pengin ngaturake artikel ing blog sing nuduhake langkah-langkah sing kudu sampeyan tindakake supaya bisa ndownload aplikasi banjur instal ing jam tangan. Ing kasus iPhone utawa iPad, kita duwe aplikasi sing diarani App Store ing endi kita bisa nggoleki aplikasi lan nginstal yen ana masalah.

Nanging, Apple Watch ora bisa digunakake kanthi cara sing padha lan sampeyan butuh iPhone supaya bisa ndownload aplikasi lan nginstal. Kita kudu ndownload aplikasi Apple Watch liwat aplikasi sing kasedhiya iPhone kita lan sing teka saka wiwitan iOS 8.3, app Apple Watch. Aplikasi iki kudu mlebu wiwit wayahe pengin nggunakake jam tangan, amarga tanggung jawab ngubungake karo iPhone.

Wis wayahe sampeyan ngerti banget babagan proses ndownload aplikasi lan nginstal ing Apple Watch. Dina Jumuah iki bakal dadi salah sawijining dina sing ewonan pangguna bakal nggunakake jam tangan sing cerdas lan wiwit nggunakake. Kanggo nindakake iki, dheweke kudu jelas babagan langkah-langkah sing kudu ditindakake supaya jam tangan siap kanthi cepet. Ayo miwiti tutorial iki kanthi nerangake apa sing kudu sampeyan lakoni kanggo ndownload aplikasi saka App Store.

Cara ndownload aplikasi saka Apple Watch

aplikasi telusuran apel-nonton

  1. Sampeyan kudu mbukak aplikasi pisanan Apple Watch ing iPhone sampeyan.
  2. Saiki sampeyan kudu ngeklik kategori kasebut "App Store".
  3. Temokake aplikasi sing dikarepake saka luwih saka 6000 sing wis kasedhiya. Elinga yen sampeyan bisa nggoleki aplikasi kanthi ngeklik "Telusuri" utawa "Jelajahi" utawa "Fitur" yen pengin nemokake aplikasi anyar.
  4. Kanggo ndownload aplikasi klik ing "Entuk" utawa "Tuku" yen dibayar.

Sawise aplikasi diunduh menyang iPhone, kita kudu nginstal ing Apple Watch. Saiki, aplikasi smartwatch Apple gumantung karo mitra iPhone, yaiku yen sampeyan ndownload aplikasi Telegram kanggo Apple Watch, aplikasi Telegram kanggo iPhone bakal diunduh kanthi otomatis amarga wis rampung kabeh gaweyan lan aplikasi Apple Watch mung ngurus nampilake asil. Wiwit musim gugur nalika watchOS 2 dirilis, wis ana aplikasi asli lan kabeh bakal ganti. 

Cara nginstal aplikasi ing Apple Watch

instal-apps-apple-watch

  1. Bukak app Apple Watch ing iPhone.
  2. Klik ing kategori "Jam tanganku".
  3. Ing dhaptar aplikasi sing kudu digoleki sing pengin diinstal ing Apple Watch, klik ing lan menehi kanggo nginstal.
  4. Banjur aktifake pilihan "Tampilake app ing Apple Watch".
  5. Aplikasi kasebut bakal kanthi otomatis diselarasake karo jam tangan lan aplikasi bakal katon ing Apple Watch.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   CARLOS TEVAL ngandika

    Napa APLIKASI APLIKASI APLIKASI IOS, sing katon ing toko APPS lan aku bisa ndownload ing IPHONE, ORA KANGGO MBILIKAKE ING APLIK APIK 4?