Sinau babagan carane nambah kinerja Mail nganggo macOS Sierra

logo_mail_translucent_background

Yen sampeyan salah sawijining pangguna sing luwih seneng ngganti asisten email ing Mac dadi aplikasi pihak katelu, sampeyan bisa uga bali warta sawise maca ing macOS Sierra gunakake cara asli sing ditawakake Apple Integrasi karo sistem operasi sampeyan.

Sabanjure, kita menehi a panjelasan ringkes babagan cara ngapikake kinerja Email sampeyan, ngresiki basis data sing disimpen sawetara wektu, lan diisi lampiran ing email sing ditampa. Kanthi cara iki, sampeyan bakal nggawe aplikasi Mail bisa digunakake kanthi luwih lincah lan efektif.

Trik sing bakal digunakake yaiku streamline database digawe kanthi akeh lampiran sajrone nggunakake aplikasi asli iki, lan diatur karo macem-macem ruang tengah sing bisa ngalangi panggunaan Mac kanthi serius.

Kanggo nindakake iki, kita bakal nggunakake printah prasaja ing Terminal. Langkah-langkah sing kudu ditindakake pancen gampang:

  1. Yen app Mail mbukak, tutup.
  2. Bukak terminal, ing Aplikasi - Utilitas lan tambahake ing ngisor iki:
  3. sqlite3 ~ / Library / Mail / V4 / MailData / Amplop \ Indeks vakum;
  4. Yen operasi rampung *, bukak aplikasi Mail maneh.

* Gumantung saka sepira kerepe sampeyan nindakake solusi sing bisa ditindakake, utawa ukuran basis data sing disimpen, prentah bakal mbutuhake sawetara wektu kanggo ngrampungake tumindak.

mail-macos-sierra

Kanthi cara iki, sawise nglakokake printah rampung vakum, sampeyan kudu luwih prigel, luwih-luwih nalika mbukak telusuran ing kothak layang sing beda.

Ing dokumentasi printah sing digunakake, vakum, ana informasi babagan kemungkinan masalah utawa efek jaminan. Sampeyan bisa maca dokumentasi lengkap ing kene. Sanajan aku pribadi aku wis nyoba fungsi iki lan durung menehi masalah apa-apa.

Nanging, mesthi ana kemungkinan, kanggo nambani kesehatan, kanggo nggawe serep, lan malah nggunakake Time Machine, dadi yen sampeyan ora nemoni kesalahan ing Mac, sampeyan bisa kanthi gampang bali menyang kahanan awal.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Danilo ngandika

    Aku duwe masalah, mung bisa nampa lan maca email saka Gmail nanging ora dikirim amarga menehi kesalahan. Telusuri kabeh forum nanging aku ora bisa nemokake solusine, ing iphone aku ora duwe masalah nalika ngirim email saka aplikasi asli.

    Apa ana sing ngerti kepiye carane ndandani?

  2.   ivan ngandika

    apa maksud sampeyan TERMINAL?
    Aku nggunakake iMac wiwit taun 2011 lan pisanan dakrungu.