Sing duwe Hermés AirTags ora kasedhiya maneh ing Apple Store

AirTag Hermès

Wiwit diluncurake Apple Watch generasi kaping pisanan, Apple wis kolaborasi raket karo perusahaan mewah Hermes, ngluncurake macem-macem tali kulit asli sing mung bisa digunakake dening para ahli paling sugih.

Kanthi diluncurake AirTags, kemitraan iki wis tambah akeh lan Apple nawakake macem-macem aksesoris kanggo beacon saka pabrikan iki. Nanging sewengi iki ora kasedhiya maneh, tanpa Apple utawa Hermès mutusake babagan sebab apa.

Baris Apple Hermes AirTags nampilake telung gaya:

  • Keychain AirTag Hermés kasedhiya ing warna Oranye, Bleu Indigo lan Fauve lan regane mundhak nganti 349 euro. Pangiriman model iki ora kasedhiya, mula ora bisa ditambahake menyang bal kanggo tuku kanthi online.
  • Colgate kanggo Hermes AirTag tas, kasedhiya ing Orange, Bleu Indigo lan Fauve (warna sing padha karo gantungan kunci), regane 299 euro. Mung kasedhiya ing warna Fauve kanggo kiriman ing pungkasan wulan Juni.
  • Label Peralatan AirTag Hermès Fauve, mung kasedhiya ing warna iki, duwe rega 449 euro, lan ora kasedhiya kanggo tuku online.

Telung produk iki kalebu AirTag eksklusif ukir karo Clou de Selle sing apik.

Alesan-sebab ketidak kasedhiya kanggo sawetara Hermes AirTag durung dingerteni, nanging sawetara pratelan media sing bisa uga amarga ana sawetara masalah kualitas karo produk kasebut.

AirTags eksklusif iki uga kasedhiya ing situs web Hermès, nanging, kayata ing Apple Store, saham kasebut ora ana. Sing jelas yaiku sebab sing nyebabake kasedhiyan AirTags eksklusif kasebut Iki padha lan kita bisa uga ora bakal nemoni dheweke.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.