Siri teka ing Apple Music ing Apple TV anyar taun ngarep

tv-siri

Sesuk iku dina gedhe lan iku Apple TV anyar dheweke bakal bisa nggunakake layanan streaming musik Apple, Apple Music. Layanan sing saiki wis nambahake pelanggan manawa masa uji coba wis kadaluwarsa. 

Wingi, sampeyan wis ngandhani yen wiwit sesuk, Apple TV anyar bakal bisa navigasi liwat layanan iki supaya bisa nawakake kabeh musik sing dikarepake, yaiku yen duwe langganan aktif. Dina iki, kita luwih maju, wektu iki ana hubungane karo Siri lan Apple TV anyar.

Salah sawijining novel anyar ing Apple TV generasi anyar yaiku nggunakake asisten swara Siri. Kaya integrasi sing padha karo kontrol TV Apple sing anyar, Nduwe permukaan kaca tutul lan uga mikropon kanggo nggunakake Siri, diarani Siri Remote.

siri-remot

Dadi, gegandhengan karo asisten Siri, kita bisa ngandhani manawa tumindak tartamtu ing Apple TV anyar bakal kasedhiya nanging ing kasus Apple Music Kita kudu ngenteni nganti taun ngarep supaya bisa nggoleki kanthi swara ing layanan streaming musik Apple. 

Kita mbaka sethithik sinau informasi luwih lengkap babagan cara Apple TV anyar sing wis adol sawetara wektu kepungkur bakal mekar. Sawise maneh, kita bisa ujar manawa iki ya apa Dheweke wis nggepuk "pucuk ing sirah" lan iki minangka model sing bakal menehi akeh perkara kanggo dibahas. 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.