Sapa sampeyan, Charlie Brown? Bakal ditayangkan ing tanggal 25 Juni

Sapa Charlie Brown ing Apple TV +

Crita saka band animasi sing paling simpatik, The Peanuts utawa kaya sing dingerteni ing sekitar kene, Snoopy, bakal duwe entri anyar ing Apple TV +. Sapa sampeyan, Charlie Brown?, sawijining dokumenter anyar sing mriksa asal usul Kacang lan pangripta Charles M. Schulz. Premiere bakal diwiwiti ing wulan Juni iki lan didhisiki sawetara dokumenter lan seri sing wis dirilis ing Apple TV + babagan perkara iki.

Snoopy ing Space minangka salah sawijining seri pertama sing teka kanthi resmi ngluncurake Apple TV +. Ing cicilan iki, Snoopy lan Woodstock menyang NASA kanthi tujuan dadi astronot. Band apik banget sing terus-terusan golek kanca petualangan kasebut asale ing pikiran lan tangane Charles M. Schulz sing dianggep minangka kartunis sing paling kuat ing kabeh jaman, dipilih dening kanca profesional.

Apple TV + cicilan anyar iki pengin ngandhani babagan popularitas global Kacang Kacang nggunakake crita animasi intertwined sing nderek Charlie Brown nalika miwiti lelungan kanggo nemokake mandhiri. Sapa sampeyan, Charlie Brown? asale saka Imagine Documentaries lan diriwayatake dening Lupita Nyong'o. Spesial kasebut bakal tampil karo wawancara karo kanca-kanca, kulawarga, kartunis lan penggemar komik ikonik sing apik kanggo nggawe potret pencipta Kacang lan warisane. Jean Schulz, Drew Barrymore, Al Roker, Kevin Smith, Paul Feig, Noah Schnapp lan liya-liyane bakal melu film dokumenter kasebut.

Bakal ditayangkan ing tanggal 25 Juni. Mung ing Apple TV + dadi salah sawijining premier sing bisa diandharake mengko yen wis ngetung lan mbantu Apple nambah jumlah pelanggan divisi hiburan ing perusahaan Amerika sing terus milih kualitas.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.