Avid lan Premiere bakal nampa format ProRes RAW saka Apple

Sanajan saben pabrikan nggunakake enkoding sing beda kanggo format video, ora prelu format kasebut kompatibel karo program panyuntingan sing beda. Yen uga format profesional, ora bakal ana format yen Apple ora kompatibel ing Adobe utawa kosok balene. kosok baline

Iki sing kudu dipikirake para programer Avid lan Premiere, wis nggarap versi piranti lunak mbesuk kanthi enkode nampa RAW ProRes, asli saka Apple. Luwih-luwih yen bisa nalika bagean liyane makarya ing siji program lan rampung ing program liyane.

Miturut wara-wara perusahaan ing IBC kepungkur, kalorone Komposer Media 2019 minangka nganyari saka CC Premiere, bakal ngidini ngimpor ing format ProRes RAW. Nanging perjanjian iki minangka bidirectional, amarga Apple ngumumake yen codec ing Format DNxHR lan DNxHD saka Avid bakal kompatibel karo macOS, ing nganyari mbesuk. Bisa ditebak, kita bakal nemokake ing nganyari mbesuk Final Cut Pro X. Bisa makarya ing Final Cut Pro X lan ngirim bagean saka karya kasebut menyang Premiere CC utawa kosok balene, bisa dadi kasunyatan wiwit saiki.

Apple wis nggunakake versi ProRes "gedhe" wiwit April 2018. Wiwit kuwi, Mac sing paling kuat bisa nyunting warna lan cahya kanthi akeh pangaturan lan presisi sing apik. CC Premiere bakal kanthi asli ndhukung ProRes RAW, kaya sing dicritakake 4Pemilih ing dheweke artikel. Ing wektu liyane, kita kudu nglengkapi tambahan. Mula, nganyari apa wae ora mbutuhake pangaturan tambahan lan bakal selaras karo format lan fungsi liyane.

Keraguan sing bakal ana yaiku yen bakal kompatibel karo pangguna PC Premiere. Sampeyan bakal bisa dadi tim kanthi preduli saka sistem operasi sing diduweni saben pangguna. Kita ngarep-arep nganyari saka Final Cut Pro X ing wektu sing padha Apple adol Mac Pro. Nalika semana kita bakal ndeleng warta sing wis direncanakake Apple sajrone sawetara wulan ngarep.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.