Micro Studio BM-800, gampang, murah lan cukup menarik kanggo diwiwiti

mikro-bm-800-1

Aku bakal miwiti kiriman iki kanthi nerangake manawa bisa ndeleng mupangat lan kualitas sing ditawakake mic murah banget iki. Yen sampeyan salah sawijining pangguna sing pengin miwiti ngrekam podcast, tugas ngrekam sederhana lan liya-liyane BM-800 mikro iki bisa dadi pilihan sing apik banget. Yen, ing tangan liyane, sampeyan minangka pangguna sing pengin mikropon sing luwih profesional kanthi luwih akeh pilihan kayata ngontrol bathi lan liya-liyane, mikropon iki dudu kanggo sampeyan.

Dadi, aku bakal miwiti menehi pengalaman karo mic iki lan sing sejatine aku ora bisa luwih seneng karo kualitas audio sing digayuh sanajan pancen sederhana. Beda karo model mikro liyane sing ana ing pasar, sing iki kanggo sing pengin miwiti ngrekam lan nglampahi minimal. Aku wis ngandhani, ing pungkasan, wong-wong sing seneng ngrekam pungkasane milih jinis mics liyane kanggo nggawe rekaman lan malah milih tabel campuran kanggo nambah kualitas audio kanthi maksimal. Nanging sing pengin miwiti utawa mung ngrekam audio saka wektu ke wektu, ora prelu mbuwang dhuwit.

mikro-bm-800-2

Kapindho iki minangka kasusku lan sawise pirang-pirang wulan ngrekam a podcast mingguan Karo kanca kolega Nacho Cuesta lan Luis Padilla nalika ngobrol babagan Apple, aku mutusake milih mikropon nanging ora dakkirim. Sadurunge, aku nggawe rekaman podcast iki nganggo headphone sing diwenehake Apple ing iPhone, EarPods lan sanajan sejatine dheweke menehi kualitas sing cukup umum, aku pengin terus maju lan saiki nggunakake salah siji Mikrofon arah Uni kanthi konektor XLR ing sisih siji lan 3,5 jack ing sisih liyane kanggo nyambung menyang Mac.

mikro-bm-800-3

Kanggo nggunakake mik jenis iki, luwih becik menehi kertu audio eksternal kanthi konektor USB utawa sing padha (nanging ora wajib yen arah Uni kaya BM-800 iki) lan ing babagan aku kepiye carane wis dakkandharake pos saka carane ngrekam audio ing Mac, Aku nggunakake kertu lawas saka headphone Steelseries Siberia sing nawakake input mikropon lan headphone kanthi mandiri. Nanging yen sampeyan ora duwe kertu lan sampeyan kasengsem karo mikropon iki, aja kuwatir, iki sing diandharake ing wikipedia babagan mikro siji arah iki:

Mikropon sing ora arah utawa arah yaiku mikropon sing sensitif banget marang siji arah lan relatif budheg kanggo liyane.

Iki tegese ing kasus BM-800 iki, kita ora bakal nemoni masalah yen ora duwe kertu audio eksternal utawa papan campuran, amarga mung bakal nyekel swara utawa swara kita saka sudut tartamtu. Sampeyan dudu ahli ing perkara kasebut, nanging nggolek pelanggaran Aku nemokake sing arah omni utawa uga diarani non-directional ora beda sensitivitase miturut variasi sudut pengaruh gelombang swara lan pihak bidirectional yaiku mikropon kanthi rong arah, mula sensitivitas dhuwur ing arah sing beda. Ngapura wong sing ngerti subyek.

Spesifikasi lan Rega BM-800

Ing jalur iki, aku mung bisa ninggalake spesifikasi mikropon lan menehi saran babagan tuku yen sampeyan miwiti karo rekaman sing gampang utawa ora pengin menehi bathi kanggo tuku mikropon. Iki minangka spesifikasi Micro Studio BM-800:

  • Mikro arah-Uni
  • Frekuensi respons 20Hz-20KHz
  • Sensitivitas -34dB
  • Sensitivitas: 45 dB ± 1 dB
  • S/N: 60dB
  • Bobot Produk: 0.350 kg
  • Kabel konektor XLR lan 3,5 jack
  • Kompatibel karo: Linux, Windows 2000, Windows 7, Windows XP, Windows 98, Windows Vista, Windows 98SE, Mac OS, Windows ME

Yen sawise ndeleng kabeh spesifikasi lan mupangat mikropon sing gampang lan iki, sampeyan gelem tuku, Sampeyan mung bakal mbayar sampeyan udakara 15 euro kanggo ngganti lan sampeyan bisa ngakses lokasi sing bakal ditemokake kanthi macem-macem warna. putih, ireng, biru lan jambon. Temenan dudu mikropon sing duwe fitur profesional sing bisa dituku kanggo studio rekaman profesional, nanging tanpa mangu amarga regane murah lan luwih saka fungsine sing apik, luwih becik miwiti ngrekam.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

13 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Sergio F. ngandika

    Aku wis nyambung menyang pc ing input mic lan dirungokake kanthi akeh swara latar mburi nalika ngrekam, apa sing disaranake?

  2.   Alberto ngandika

    padha karo aku

    1.    Robert Puig ngandika

      kanggo entuk maksimal saka mikropon iki, penting 100% kanggo tuku kothak daya hantu

  3.   Jordi Gimenez ngandika

    Masalah kasebut bisa uga amarga posisi mikro ing antarane liyane. Ing kasusku, sing ngindhari masalah yaiku kertu swara USB sing aku duwe, nanging uga nyoba nyuda volume input saka setelan bisa mbantu sethithik. Apa sampeyan nyelehake regane kaya ing foto ing kothak?

    regards

  4.   Alberto ngandika

    ora, nyekel karo tanganku ngomong saka ndhuwur, nanging ayo, meneng, nyathet swara latar mburi

  5.   Jordi Gimenez ngandika

    Masalah karo bis sing murah iki yaiku sampeyan ora bisa ngatur bathi kasebut. Obat kasebut bisa uga golek piranti lunak sing ngresiki swara, nanging yen akeh bakal rumit.

    Aku bakal mriksa manawa bisa nemokake apa-apa kanggo mbantu kita.

    Matur suwun!

  6.   Alberto ngandika

    Ya, dheweke nggawe opsi swara Aku wis ngaktifake nyuda swara ing opsi mikropon, lan kayane kabeh swara dimuat, nanging saiki swarane lemes lan serius banget

  7.   token ngandika

    Masalah kasebut dialami saka swara njaba, nganti swarane lemes banget. Iku mung amarga siji titik, sing ora nate kasebut ing artikel kasebut. Lan mikropon iki mbutuhake panggunaan sumber daya 48v.

  8.   Toni ngandika

    Halo kanca, matur nuwun kanggo kirim sadurunge.

    Aku mung tuku mic iki kanggo nggawe rekaman audio nganggo Macbook Pro, nanging aku babar pisan ora ngerti babagan persiyapan sing kudu dakgawe utawa hardware sing dibutuhake supaya bisa mlaku kanthi bener. Saiki, aku ngerti yen mung nyambung menyang input headphone ora bisa digunakake utawa ngakoni minangka audio eksternal ing pilihan Swara.

    Aku wis maca babagan adaptor (iRig PRE), sanajan aku ora ngerti apa solusine.

    Yen ana sing ngerti babagan iki, aku bakal menehi pitulung.

    Salam kanggo kabeh,

    Toni

    1.    Irina Stenik ngandika

      Hai @toni, aku duwe masalah sing padha. Temenan aku ora duwe kekuwatan kanggo mlaku. Aku nyambung menyang port Jack lan ora menehi kabar babagan anane. Kepiye carane sampeyan ngrampungake? Matur nuwun!

  9.   Joe barzz ngandika

    Siji pitakon aku tuku mikropon iki nanging duwe jack XLR USB langka banget amarga ing sisih XLR tinimbang telung pin sing ana 4. Iki nggunakake batere internal miturut aku bisa disambungake menyang mixer kanthi daya phantom, Aku entuk kabel XLR kaya iki? 4 pin.?. Apa ana sing duwe info babagan pabrikan?

  10.   Carlos Paredes ngandika

    Dheweke ngandhani yen mics iki ngobong konsol lan kertu swara. Bener iku?

  11.   Javier ngandika

    Aku ngerti kiriman kasebut wis lawas, nanging aku duwe pitakon, apa kompatibel karo Windows 8?

bool (bener)