Tawaran Perdana Day paling apik kanggo para penggemar Apple

Tawaran Mac Perdana

Apple biasane duwe rega sing rada dhuwur ing sawetara produk. Nanging, minangka imbalan, dheweke nawakake desain sing apik, apik banget, lan kabeh perkara sing disenengi para penggemar merek Cupertino. Sing dakkandhakake, mbok menawa ora bisa digayuh kabeh kanthong, nganti saiki. Lan iku karo prices wis mbledhos ing Perdana Day, kanthi diskon sing signifikan ing akeh produk merek iki, piranti Apple lan aksesoris lan gadget liyane. Apa sampeyan pengin ketemu wong-wong mau? Lha yo... Ojo dilewati! Sawetara kaping sajrone taun sampeyan bakal nemokake rega kaya iki.

Mac Mini M1 Kab

Penawaran apik kanggo Mac Mini iki kanthi prosesor M1 sing saiki bisa dituku kanthi rega sing ora bisa ditolak.

Apple iPad Mini Kab

Entuk a IPad Mini ing rega suda thanks kanggo tawaran iki. Kanthi iku, sampeyan bisa entuk tablet sing apik banget kanthi layar 8.3″, panyimpenan internal 64 GB, 5G, WiFi.

iPhone 12 Mini Kab

Lan yen apa sing perlu iku mobile diskon, sampeyan duwe iki iPhone 12 Mini kanthi tampilan 5G, 5.4″ Super Retina XDR, chip A14 Bionic, kamera sudhut 12 MP lan sudhut ultra amba, kamera ngarep TrueDepth 12 MP, lan perlindungan banyu lan bledug IP68.

Apple Watch SE Kab

Minangka pelengkap kanggo piranti seluler, sampeyan uga duwe adol sajrone Perdana Day iki Apple Watch SE Kab karo dibangun ing GPS, 44mm aluminium Nelpon lan tali olahraga.

Apple Watch Series 7

Lan yen luwih seneng, sampeyan uga duwe alternatif liyane iki kanggo sadurunge, iku a Apple Watch Series 7 karo GPS, aluminium nelpon, 45 mm, lan tali olahraga.

BeatStudio 3

Kanggo sing nggoleki swara kualitas, iki uga didol kanggo Primed Day. supraarual nirkabel noise canceling headphone. Iku nggunakake teknologi BT Kelas 1, chip Apple W1, padha duwe 22 jam otonomi lan kompatibel karo iOS lan Android.

PowerBeats Pro

Kanggo mlaku-mlaku utawa nindakake kegiatan fisik, sampeyan uga duwe headphone nirkabel liyane sing wicaksana. Iku babagan Powerbeats Pro Totally Wireless Dheweke duwe sawetara jam 9.

AirPods Max

ing Apple AirPods MAX Dheweke uga duwe diskon 21% saiki. Aja mbuwang lan entuk salah sawijining headphone kanthi kualitas lan desain paling apik ing pasar.

AirPods Pro

Sampeyan uga bisa tuku sawetara Airpods Pro karo MagSafe Charging Case karo 22% tawaran diskon. Piranti nirkabel, entheng, nyaman kanthi swara berkualitas tinggi lan pembatalan gangguan aktif.

Apple AirPods 3rd Gen

Lan terus nganggo headphone nirkabel, sampeyan uga duwe diskon AirPods generasi kaping XNUMX. Padha bisa ngidini sampeyan nganti 6 jam puter maneh tanpa gangguan lan nganti 30 jam karo kasus kasebut.

Kit wiwitan Philips Hue

Pelengkap sing sampurna kanggo piranti seluler sampeyan yaiku iki Philips Hue bohlam pinter sing bisa dikontrol liwat asisten virtual nganggo printah swara. Sampeyan bisa nunjukake intensitas cahya, warna, lsp.

MS5 Duo Wireless Charger karo MagSafe

Iki uga diskon pangisi daya nirkabel supaya bisa ngisi daya nganti rong piranti Apple sing kompatibel karo MagSafe bebarengan. Stasiun pangisian daya sing kompatibel karo Apple Watch lan iPhone.

Baterei Nirkabel Belkin kanggo iPhone nganggo MagSafe

Belkin uga wis ngrancang lan nggawe iki baterei eksternal nirkabel kanggo ngisi piranti MagSafe sampeyan. Nduwe pangisi daya nirkabel 7.5W, output USB-C 18W lan kapasitas ora kurang saka 10000 mAh.

Dompet Magsafe

Produk liyane sing ditawakake yaiku iki Dompet Magsafe supaya iPhone bisa nggawa dhuwit menyang ngendi wae kanthi aman.

Echo Dot 4th Gen Speaker Smart

Kita uga kudu lali diskon Perdana Day sing digawe Amazon ing produk dhewe, kaya iki Speaker pinter Echo Dot Generasi kaping 4. A kompak karo Alexa sing bakal nindakake kamulyan ing omah.

iRobot Roomba 692

Pembersih vakum robot iki nduweni aplikasi sing kompatibel karo iOS supaya sampeyan bisa ngawasi lan ngontrol piranti iki saka seluler (kontrol swara). Kanthi cara iki, kanthi vacuum cleaner robot Sampeyan ora bakal kuwatir babagan ngresiki lantai, amarga dheweke bakal nindakake kanggo sampeyan.

Microsoft Xbox-Series S

Lan yen sing disenengi yaiku game lan Mac sampeyan rada winates, aja kantun kesempatan kasebut tuku Microsoft Xbox Series S ing rega mirah iki Perdana Day. Konsol game video saka perusahaan Redmond kanthi ruang internal 512 GB saiki sithik banget.

Ultimate Ears Wonderboom

Ultimate Ears Wonderboom minangka salah sawijining pamicara portabel nirkabel sing paling apik. Kualitas swara surround 360º, Teknologi Bluetooth kanggo nyambungake karo piranti Apple nirkabel, lan swara kuat sing bakal tahan nganti 10 jam amarga otonomi.

Netatmo smart thermostat

Sampeyan uga duwe tawaran succulent kanggo iki termostat cerdas kanggo ngontrol suhu lan konsumsi omah sampeyan, ngirit energi lan dadi luwih lestari. Kabeh dikontrol saka app sampeyan kasedhiya ing App Store.

Sensor Smart Pintu & Jendela

Lan terus karo omah pinter, sampeyan uga duwe piranti liyane sing bisa Pasang ing lawang utawa jendhela kanggo nambah keamanan. Kanthi iku, sampeyan bakal diwenehi kabar ing seluler babagan acara mbukak lan nutup.

Arlo Ultra 2 kamera ndjogo

Pungkasan, lan uga ana hubungane karo keamanan, sampeyan duwe iki 4 kamera ndjogo Wi-Fi njaba lan SmartHub sawijining kanggo kontrol. Kanthi beacon, detektor gerakan, sirine, lan visi wengi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.