Telegram kanggo OS X tekan versi 1.99

telegram

Kita terus nganyari lan mung sedina sawise nganyari aplikasi kanggo pangguna piranti iOS, Telegram kanggo Mac dianyari versi 1.99 kanthi dandan dhasar ing manajemen stiker lan sinkronisasi utawa organisasi karo piranti liyane sing duwe stiker sing apik. Kajaba iku, aplikasi nambah kacepetan masang stiker lan umume ngemot pesen ing Mac.

Ing kasus iki, kita ora bisa ujar manawa pembaruan kasebut pancen gedhe, ngowahi utawa nambah akeh perbaikan, nanging mesthi wae penting kanggo nganyari aplikasi kita kanggo versi paling anyar sing kasedhiya, kaya prelu nginstal sistem operasi paling anyar.

Telegram kanggo Mac nawakake kamungkinan kanggo ngirim stiker iki lan nambah luwih akeh ing koleksi, amarga iki mung kudu ngetokake tombol tengen mouse utawa nganggo rong driji ing trackpad ing ndhuwur stiker lan klik «Tambah menyang stiker» nampa banjur tindak. Sawise miwiti nyimpen stiker, kita ora bakal bisa mandheg amarga ana sing apik banget.

stiker-telegram

Kanggo ngatur posisi paket stiker, kita duwe update anyar iki sing ngidini kita nyelehake klompok stiker ing endi sing dikarepake lan mung siji-sijine sing kudu dilakoni yaiku ngetik setelan ing app lan klik Umum> Stiker. Ing sisih tengen ndhuwur, kita ndeleng opsi kasebut Sunting lan ing kene kita bakal bisa mindhah stiker utawa malah ngilangi stiker sing ora dikarepake amarga ora nggunakake maneh.

Cekake, sawetara perbaikan cilik sing ditambahake ing aplikasi olahpesen iki sing paling disenengi ing Mac. Sampeyan bisa ndownload langsung saka tautan ing ngisor iki.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)