Tes Pratinjau Windows 10X pisanan ing MacBook

Windows 10X

Universalitas Windows ndadekake gampang dipasang ing Mac. Kita ora bakal melu perang apa luwih becik utawa luwih ala tinimbang macOS. Saben wong duwe cita rasa lan pilihan. Kauntungan sing diduweni pangguna Mac yaiku kita bisa nginstal loro sistem operasi ing mesin kasebut. Kosok baline uga bisa ditindakake, kanthi konfigurasi tartamtu sing spesifik, nanging luwih rumit.

Windows bisa digunakake kanggo meh kabeh komputer sing ana. Nduwe driver kanggo meh kabeh komponen komputer. Yen iki, kita nambahake manawa prosesor lan chipset sing nggawe Mac ora duwe eksklusivitas karo Apple (CPU Intel, Intel GPU, lan Nvidia) kita wis bisa kompatibilitas. Microsoft wis nerbitake Pratinjau Windows 10X lan saiki wis dites ing Mac. Lan kayane cairan banget.

Microsoft meh wis siyap versi Windows anyar sing janjine bakal luwih cepet, luwih dipercaya lan luwih aman. Windows 10X kasedhiya ing versi Preview lan wis dites ing MacBook. Ora ana tanggal rilis kanggo versi pungkasan Windows 10X. Sing kita ngerti yaiku bakal bisa digunakake kanthi Mac.

Pratinjau Windows 10X mlaku ing MacBook

Yen sampeyan duwe Mac saiki karo prosesor Intel, sampeyan saiki bisa nggawe partisi Windows karo Boot Camp. Saka kana, nginstal Windows 10X Preview dadi gampang. Warta sing apik yaiku isih versi nyoba, mlaku kanthi sampurna ing MacBook.

Pangembang @imbushuo wis nginstal Pratinjau Windows 10X versi pertama iki lan komentar ing akun kasebut Twitter asil tes kasebut. Dheweke ujar manawa instalasi pancen gampang banget lan lancar banget. Iki uga nuduhake manawa ana sawetara kewan omo ing sistem, sing normal ing versi tes pertama iki.

Komentar sing Umume driver sing sampeyan butuhake kalebu ing firmware, kalebu sing ngidini port Thunderbolt lan touchpad MacBook. Mesthi kanggo pangguna sing pengin duwe Windows 10X ing Mac, iki warta apik. Yen sampeyan seneng ngrusak, sampeyan bisa miwiti saiki. @imbushuo wis miwiti dalan ...


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.