Tetris Beat teka ing Apple Arcade

Tetris ngalahake

Game iki, sing dingerteni jutaan wong ing saindenging jagad lan sing dadi populer sawetara taun kepungkur, saiki bakal tetep ing platform game streaming Apple. Ing kasus iki, para pemain sing paling veteran bakal sok dong mirsani sawetara perubahan ing game kasebut. Nanging kanggo wong-wong sing pengin urip duwe pengalaman game, padha karo versi game pisanan Dheweke bakal bisa seneng mode Marathon, mode ing endi kenangan Tetris bakal luwih kuat.

Tetris Beat, minangka game khas sing kudu cocog kanggo muter supaya bisa muter irama musik sing nyoba ora tumpukan, mbangun rantai kombo paling gedhe lan nambah poin maksimal. 

Macem-macem mode game ing Beat Tetris iki

Sing paling apik ing game iki yaiku sampeyan saiki bisa seneng ing Apple Arcade yaiku nambah sawetara mode sing kasedhiya kanggo saben pangguna kanggo milih dhewe. Kita temokake ing «Mode gulung» sing nawakake pengalaman Tetris sing luwih anyar kanthi corak lan nyelehake irama musik, ing "Mode tutul" sing ngidini kita milih Ghost Ghost sing luwih strategis lan pungkasane "Mode maraton" yaiku sing kasebut ing ndhuwur lan nggawa langsung menyang mode game paling klasik kanthi pilihan uga milih musik sing dikarepake saka dhaptar wiwitan 18 lagu sing nambah irama Tari, Hip Hop lan Pop.

Siji-sijine syarat yaiku nduwe sistem operasi macOS 11.0 utawa sing luwih anyar ing Mac lan logis duwe langganan Apple Arcade sing aktif, layanan game streaming sing kaya sing wis dingerteni, ora diarepake para pangguna Apple lan sampeyan bisa nyoba kanthi gratis sawetara wektu yen durung nggunakake sadurunge. Ing kasus apa wae, opsi kanggo muter Tetris mitos wis kasedhiya ing Mac, iPhone utawa iPad, amarga Apple Arcade.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)