Tim Dashwood lan plugin kasebut gabung karo Apple

Dashwood Top

Kaya sing wis dingerteni, telusuran Apple kanggo bakat ora sithik saben dina. Dina iki kita nggawa warta babagan tambahan anyar kanggo tim sing digawe ing Cupertino. Iki Tim Dashwood, pendiri 11 Gambar Gerak, lan perusahaan adhine Solusi Bioskop Dashwood.

Dashwood misuwur amarga nggawe macem-macem aplikasi lan plugin sing nambah panggunaan aplikasi Final Cut Pro saka Apple, uga pangembang liyane, kayata Premiere Pro lan Sawise Efek (Adobe). Wiwit saiki, kabeh tambahan sampeyan, regane luwih saka $ 1000, dadi gratis.

Antarane macem-macem alat sing wis dikembangake Dashwood, ana desain video lan alat panyuntingan kanggo VR, 360º lan 2D / 3D, uga pelengkap sing terkenal banget nalika nindakake fungsi tartamtu sing ngotomatisasi akeh proses sing ditindakake ing program kasebut.

Piranti sing gratis saiki, yaiku:

  • 360 VR Toolbox: alat profesional kanggo video VR, 360º, 2D lan 3D.
  • 360VR Express: Alat penting kanggo ngawasi lan ngowahi video kanggo VR utawa 360º.
  • Penting Editor: Koleksi plugin sing ngirit wektu akeh kanggo aplikasi Pro Premiere, Final Cut Pro lan Sawise Efek.
  • Kulit Gamelan: Komplemen sing kanthi otomatis nemokake praupane wong lan alus kulit.
  • Identitas Rahasia: Add-on sing ndeteksi pasuryan amarga Mac Deteksi Wajah lan ndhelikake kanthi otomatis.

Saliyane, Tim Dashwood gabung karo rangking Apple ing Cupertino. Kita durung ngerti peran apa sing bakal ditindakake, nanging ngerti desas-desus anyar sing ana gandhengane karo perusahaan California, bisa uga ana tim kanggo nindakake proyek kasunyatan virtual Apple.

Kabeh plugin kasebut duwe biaya udakara $ 1000. Nanging, sampeyan bisa ndownload kabeh alat kasebut ing ndhuwur kanthi gratis. Ing link ing ngisor iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)