Toko Apple kapindho ing Berlin mbukak karo area koleksi khusus

Area koleksi ing Berlin

Toko, Apple Store anyar ing Berlin, kaloro ing kutha, wis mbukak lan uga nindakaken dening duwe wilayah koleksi eksklusif. yaiku, sampeyan ora kudu ngumbara ing toko golek penasehat kanggo ngirim apa sing wis dituku online, nanging luwih ing toko anyar iki ana papan sing dicawisake kanggo tujuan iki.

Apple wis mbukak Toko Apple nomer loro ing Berlin ing Rosenthaler Strasse ing distrik Mitte ing tengah kutha, ing jejere Hackesche Höfe. Iku wis dadi toko pisanan ing Eropah karo bagean darmabakti kanggo ngumpulake piranti. Minangka diterangake dening Apple:

Area Apple Pickup sing mentas darmabakti, sing sepisanan ing Eropa, ndadekake malah luwih trep kanggo pelanggan kanggo njupuk produk dhawuh liwat Internet

Ing AS, layanan iki wis watara kanggo dangu. Pelanggan bisa pesen online lan pangalihan kiriman menyang Toko Apple sing cedhak kanthi gratis. Wiwit iku, layanan iki wis ditambahi menyang macem-macem pasar ing Eropah, kalebu Jerman. Nanging, iki pisanan Apple mbukak toko kanthi papan lan bagean khusus khusus.

Toko dibuka kanthi langkah-langkah khusus kanggo pandemi COVID-19. Kapasitas winates lan jarak sosial. Pelanggan mung bisa tuku sing disaranake dening spesialis sing wis dipesen sadurunge janjian. Wiwit dina iki, tanggal 3, toko bakal nawakake walk-in, Apple Pickup lan layanan kanggo dhukungan Genius. Ya tenan, ngurmati pangukuran.

Miturut cara, Berlin ora mung bakal dadi sing pisanan duwe layanan pick-up eksklusif iki, uga  bakal dipilih kanggo ekspansi sing diantisipasi Dina iki ing Apple Creative Studios. Inisiatif global Apple sing nyedhiyakake bimbingan pangembangan profesional, pelatihan katrampilan industri profesional, alat kreatif lan sumber daya kanggo komunitas sing kurang diwakili.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.