Cuplikan resmi pisanan kanggo film 'Jobs'

film-proyek

Trailer anyar kanggo film 'Jobs' sing Bakal dirilis tanggal 16 Agustus bubar dirilis lan wektu iki kita bisa ndeleng klip anyar saka film anyar iki sing dibintangi Ashton Kutcher ing peran Jobs lan peran 'debat' Josh Gad minangka Steve Wozniak.

Penundaan ing perdana film sing ditunggu-tunggu iki rampung lan trailer iki diwiwiti sing wis kita deleng sawetara adegan liyane saka film Kita bisa konfirmasi manawa biopis urip Steve Jobs bakal ditampilake ing bioskop Amerika ing wulan Agustus.

Film kasebut nuduhake sawetara Steve Jobs lan Steve Wozniak enom ing wiwitane lan kita bakal weruh kepiye carane ngatasi sawetara alangan penting amarga kekuwatan lan ora sopan, uga minangka titik pemberontakan sing dibutuhake supaya bisa entuk target lan nemokake Apple Computer.

Kita uga bakal ngerti saka ngendi dheweke wiwit miwiti nggawe komputer pertama ing garasi wong tuwa Jobs menyang Steve Jobs saka wektu sing luwih cedhak, ngrasakake wektu-wektu ala kaya dina dheweke dipecat dening direksi Apple. awake dhewe wis milih.

Ora diraguhi, film iki nambah akeh pangarep-arep lan ndeleng sawetara adegan ing trailer anyar iki nggawe aku kepengin teka ing negara kita kanggo ndeleng.

Informasi luwih lengkap - Film 'Jobs' pungkasane bakal dirilis tanggal 16 Agustus


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.