Perusahaan sing tuku didominasi Apple wiwit 2016 nganti 2020

Tim Cook

Ana macem-macem panelitian lan sing siji iki kepengin weruh yen relevan banget karo kemajuan perusahaan. Nalika maca ing judhul artikel iki, perusahaan Cupertino dadi rangking perusahaan sing luwih cepet lan perusahaan cilik sing tuku wiwit taun kepungkur 2016 nganti saiki.

Studio mlebu GlobalData lan ing iki sampeyan bisa ndeleng kanthi jelas dominasi perusahaan apel dibandhingake karo perusahaan teknologi liyane sing tuku perusahaan sing gegandhengan karo AI (Intelijen Ponggawa) kayata Google, Microsoft, Facebook utawa Accenture ... Ing iki 

Iki minangka gambar layar sing bisa ndeleng dhaptar sawetara perusahaan sing diduweni dening Apple sajrone taun-taun iki:

GlobalData 1

"AI tetep dadi area fokus utama kanggo para raksasa teknologi lan nambah persaingan kanggo dominasi asil pasar tambah akuisisi saka perusahaan kasebut. ", Dheweke nerangake saka GlobalData.

Ing Apple, dheweke biasane nerangake kanthi cara sing ringkes lan asring tuku perusahaan lan saben taun ana akeh pengumuman babagan tuku perusahaan ing sektor kasebut. Ing dhaptar sing dawa iki, kita nemokake akeh perusahaan sing ana gandhengane karo pangembangan intelijen buatan, nanging ana macem-macem jinis perusahaan kasebut. Mesthi wae dhaptar perusahaan kasebut terus saya suwe, ing wektu sing cendhak sing ditliti GlobalData nuduhake kesehatan Apple sajrone tuku perusahaan liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.