Tweetbot kanggo Mac sing didol ing wektu winates

tweetbot

Ing jalur iki, ora perlu presentasi kanggo aplikasi utawa alat manajemen akun ing Jaringan sosial 140 karakter, Tweetbot. Sejatine kita wis nyaranake aplikasi iki kanggo duwe kontrol lengkap ing akun Twitter sanajan kasunyatan manawa aplikasi resmi utawa situs web kasebut terus nambah perbaikan.

Nanging kita ora ngomong babagan aplikasi resmi yen ora aplikasi sing ditawakake pangembang Tapbots kanggo kita saiki lagi didol kanggo wektu winates ing Mac App Store, Mac App Store.

Aplikasi kanggo Mac dianyari sawetara wulan kepungkur kanthi sawetara perbaikan lan utamane perbaikan sinkronisasi antarane Mac karo piranti iOS lan perbaikan bug sing khas, lsp. Saiki pengurangan rega bisa menehi dorongan kanggo kabeh pangguna sing pengin tuku aplikasi kanggo Mac. Siji-sijine syarat kanggo nginstal klien Twitter, Twetbot ing Mac kita yaiku wis nginstal OS X 10.10 utawa luwih anyar.

Sejatine aku wis nggunakake klien jaringan sosial iki suwene wis pirang-pirang taun lan dadi salah sawijining prekara sing penting ing Mac lan piranti iOS (iPhone, iPad). Lan aku ngelingake sampeyan yen wis biasa nggunakake, sampeyan ora bisa nggunakake maneh. Manfaatake tawaran kasebut kanthi rega yen kita ora nginstal Saiki rega paling murah wiwit diluncurake ing wulan Desember 2012. 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)